Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Zdravím baby...ja som dnes bola na nákupoch tak som si nakúpila veľa zeleniny, a hlavne som zohnala to pšeno v bio obchode, a pohánkovú kašu :-) Tak budem skúšať :-)

sloniatenko

mrkva na smotane:pre 2osoby:700g mrkva,sol,1cajova lyzicka oleja,smotana 100ml asi.
postup:mrkvu osupeme a nakrajame na tensie kolecka.orestujeme ju na oleji.potom zalejeme vodou tak aby bola potopena trochu a osolime.na slabo dusime kym neni makka.potom na silnejsom ohni nechame odparit vodu tak aby ostalo minimum no skoro nic.potom zalejeme smotanou mozr byt 12%.nechame zovret.ak smotana nestaci dame trocha mlieka.ja k tomu jem kasu ale vacsinou to robievam s maskom :) dobrotka lebo ta mrkva je s tou smotanou pekne obalena a nreni to moc tucne bo jej tam nejde moc.1porcia ma 542kj

sloniatenko

recepty:celozrnna zemlovka:potrebujeme:toast chleba tmavy,graham,alebo ine pecivo mnozstvo podlatoho kolko toho chceme myslim ze ja robim z dvoch,jablka,polotucne mlieko,tvaroch tiez podla mnozstva,hrozienka,olej,trstinovy cukor alebo stevia to je rastlinka ktora sa pouziva miesto cukru ale tu asi nik z nas nema :)
postup:pekac zlachka vymazeme olejom.mlieko osladime podla chuti.pecivo dame na kusky tak aby sedelo do pekaca a namacame ho v mlieku potom dame do pekaca na to dame tvaroh nakrajane jablka,posypeme hrozienkam a skoric.cukrom.potom dame dalsie pecivo a opakujeme dokial je miesto.ukoncime to pecivom a dame piect na asi 30min. :)
recept:plnene rajciny:potrebujeme na 4ks:4 rajciny,80g lucina ,1biely jogurt,cesnak,bazalka sol korenie.
postup:z rajcin odrezeme vrch a potom ich vydlabeme.k tomu vydlabanemu pridame syrkorenia a cesnak.a dame do toho jogurt.plnime.ja som davala namiesto luciny len eidam a zapiekla som to.

dana660xz

jupí :) ja som zas našla toto : www.mimibazar.cz tlačím si to pre inšpiráciu. mal by to byť jedálníček na 60 dní od nejakého doktora zo "Ste to co jíte". len neviem či na nejakú 60 kilovú alebo 100 kilovú osobu. Ale ako inšpirácia, čo je zdravé poteší :) mne totiž po tých 3 týždňoch dochádzajú nápady :")

sloniatenko

danka to s tou modou je super :) no i ja sa bojim :) mame ich tam dlho vsak :) no a 3kg za 3tyzdne no je to na porozmyslanie ci je to rychle a ci nie.lebo niekto tvrdi ze kilo\tyzden je super niekto zas ze je to viac. ale myslim ze to je ok a ze sa to uz spomaluje :) a pojde to uz akurat pomalsie ale trvalejsie :)
ahoj papricka ja uz som po obede a ta polivka ma nejak zasytila+to masko ryza zeleninka :)
niekto tu chcel nejake recepty bez maska tusim danka vsak?idem sem hodit dobre? :)

papricka29

marijam aj ja mam 23, pred nedavnom som mala ....

ja obed zacnem tak za pol hodinku riesit, ja mam posunty cas :)

dana660xz

a ked vyjdu z mody aspon budem mat v com behat po zahrade :)
a polievocka? mnamiiiii ja budem mať dnes na večeru hovadzí vývar .neviem sa dočkať, milujem polievky :) dobrúúúúú chuť!

dana660xz

sloniatenko ja mám dojem, že za tie 3 týždne mám dole 3 kilá a to už nie je to zdravé chudnutie :///
neviem aká je realita, ale ani nechcem vedieť, lebo momentálne mám zo seba taký pocit len pre ten víkend so žalúdočnými problémami. možno, neviem, uvidíme čo bude toho 31.1 a potom mi snáď dáte nejaké rady, ak to bude prirýchlo.
čo sa týka oblečenia veľkosti S, tak ja dúfam, že ešte nevyšli z módy :D :D :D ale veď móda sa stále vracia keby dačo :D

sloniatenko

tak ja take ze sulance to som nikdy nerobila a ani to asi nelubim :) radsej si take sladke moc nedavaj a ked tak len raz za cas.a malo ako pise marijam :) ale zas my chudneme tak aby sme sa nemuseli uplne vzdat nicoho ved co by to bol za zivot keby sme si nikdy nic nedalil no nie :) s mierou proste :)
danka i ja mam v skrini furt stare veci velkost S snad ich raz oblecem lebo su tam uz dlho zavrete :( danka a preco myslis ze chudnes rychlo ved papas pekne nie?
baby ja papam polievocku :)