ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
mňamky, ja by som si dala tú placku.
no a ja tie šúľance v dohľadnej dobe nie.
predsa len sú to zemiaky+ cukor, ale na kapuste to vyzerá nevinnejšie... tak neviem, možnosa mi bude chcieť to robiť. momentálne sa snažím variť čo najjednoduchšie a najkratšie.
Baby ja som šúľance robila aj keď som chudla...mne to bolo jedno..:-D Milujem ich ...ale zas zobrala som si len na malý tanierik nie celú misu :-D tak to má byť podľa mňa ;-)
dala som si kuracie sote v placke, ale jedla som hlavne to kuracie maso a stavu, placky som dost nechala... a ved ked idem dnes makat, musim mat energiu :)
baby, a kedy mam zaradit tie makove sulance? :D vy si ich robite aj teraz, ked sa snazite schudnut?
marijam ano lubim mandarinkyy moc moc :) :)
danka, tak to sme dve, ktore by sme si dali koleno vrtat pre makove sulance :) ja ich mam strasne rada!!! :))
Ja robievam šúľance so strúhankou..na sladko..ale uvažujem nad tou kyslou kapustou :-) Tak som ich ešte nerobila..No keď mi ostane kaša..tak do nej si rozbijem vajíčko, pridám polohrubú múku..vypracujem si hustejšie cesto..a narobím také šúľančeky podľa toho aké má kto rád si urobte :-) Cesto už neochucujem :-) A tú strúhanku tak, že si ju na sucho opražím na panvici..ona dostane takú mňamkovú chuť :-) Rozpustím si maslo to vylejem na tie šúľance pridám strúhanku a posypem cukrom..znova kto má aké sladké rád ;-) Ja pridávam sem tam aj orechy..a tak :-) Úplne jednoduché výborné :-) ( a keď nemáte kašu..stačí si ráno hneď uvariť pár zemiačikov a nechať poriadne vychladnúť..ošúpať a nastrúhať, a je to ) Len zemiaky musia byť studené vtedy sa lepšie pracuje s cestom :-)
mirijam šúľance na slano s kapustou? mňam! nikdy som to síce nejedla, ale kapusta je moje druhé ja a za šúľance s makom by som si dala koleno vŕtať! dáš recept?
sloniatenko máš rada mandarinky čo? :-)
ja dnes pokračujem ešte v kombinácii sucháre+ryža, zajtra už normálne. dnes ešte radšej nebudem pokúšať ten svoj žalúdok.
a moja motivácia je nosiť konečne tie veci, čo mi v skrini stoja a majú označenie S. a ešte dôležitejšie- zdravie, mám nejaké zdravotné problémy a badám, že stravou ustupujú (jupííí)
ja sa len obávam, že chudnem rýchlo :/ vidím to na oblečení. bojím sa, že po prvom mesiaci sa to zastaví, alebo budem priberať.
jaj nech je už 31.1 nech viem na čom som.
:)))
tak ja kedze idem do prace tak som varila len rychlovku:zeleninovu polivku,a k tomu platok kare osolene a opecene na troche olivpveho oleja a k tomu ryzu nesolenu a bez oleja.na ranajky som mala graham roztek so syrom a rajcinkou a teraz tiez jeden roztek s maslom obed to co som pisala a vecera este neviem no a urcite budu i mandarinky :)