Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ja som mala akurát návštevu a som sa natisla páru slanými tyčinkami :-D Inak od včera mám hroznú chuť na zákysnaku ... som si aj kúpila..večer si asi dám :-)

sloniatenko

takze baby co sme dnes zjedll? ja:rano ovsena kasa jablkova instantna,obed polievka sosovicova,potom mandarinky teraz jogurt a vecera neviem.a u vas?

sloniatenko

danka ja mam 25rokov a ty?ja som takto zacala priberat asi pred 2rmozno 2,5neviempresne :( danka ani ja sa nestresujem uz predtym ked som chcela jest na jednotku podla tabuliek hodnot grsmov a co ja viem co este by som bola zachvilu s nervom v koncoch a bola by som nejaka anorekticka ci bulimicka co sa boji zjest i kusok peciva naviac. a bez vyratania a to nechcem ved nik nevie co je 100%zdrave tak nech to ani netvrdia no nie? :)

dana660xz

no ja sa momentálne riadim heslom všetkého s mierou. 5x denne jem, snažím sa na obed sacharidy a na večeru bielkoviny. ale to sa iba snažím, niekedy to nevyjde, ale tiež sa už nestresujem, keď niečo poruším,lebo chodím cvičiť skoro každý deň. u mňa je osvedčená pravidelnosť (vtedy nemám žiadnu potrebu vyjedať chladničku) a jesť čo mi chutí, žiadne nasilu veci, lebo je to zdravé a obsahuje to hento a tamto. a pohyb. bez pohybu by som nedala asi ani 2 kilá.no a čo ma nakoplo bolo tiež, že som si začala písať čo zjem. a tam som videla, že sú to samé sacharidy a tuky a bielkoviny nikde.
jáj a ešte jem ku každému jedlu minimálne 1 kúsok surovej zeleniny, alebo ovocia. kdesi som čítala že to tak má byť a ja ľúbim surovú zeleninu, tak to si dám.
a chcela by som schudnúť tak 2-3 kilá mesačne aspoň prvé dva mesiace a potom ako to pôjde.
inak mliečna dieta? na to by som nemala odvahu. ja by som tie diety normálne zakázala, človek na tom priberie, pokazí si telo... hrôza! a koľko máš rokov ak sa môžem opýtať?

sloniatenko

danka i ja som mala 52kil a tym ze som drzala nezmyselne diety som teraz tu..a mam moc kil :( danka podla mna 48kil na tvoju vysku je vpohide ale nizsie uz urcite nie.a ako teda papavas picas dna?mas nieco co ti pomaha?a riadis sa niecim?kolko chces schudnut za 1mesiac?

sloniatenko

danka najhorsia?no ja som drzala mliecnu duetu a to bolo hnusne a schudla som za 3dni asi 3kg ktore aleboli hned nazad.potom take ze nejest skoro nic potom podla casopusov ale pri vsetkom som vydrzala asi 3-8dni :) a dalo mi to len kg naviac. :( a ja som jedla i extra zdravo teda snszila som sa:jest 6x denne,ratat hodnoty cvicit,ale bola som z toho na nervy...vsetko ratat a potom ti aj tak povedia ze to je cele zle..?nervy som lenmala a bala som sa i nieco zjest popravde...a to uz nechcem chcem chudnut zdravo ale normalne nechcem ratat hodnoty a nieco si uz na furt zakazat bo to neni zivot...a aj tak skor ci neskor nevydrzime takze ja si nic prisne a na furt nezakazujem :)

dana660xz

sloniatenko, no ja mám na 163 cm 60-61 kg. ale ešte pred rokom a pol som mala 50. potom som začala pracovať v kancelárii a prestala fajčiť.
dietujem ale v podstate od 20tky- vysnívaná váha je 48- vtedy sa cítim najlepšie. možno sa vám bude zdať že 48 je málo, ale nie je, lebo ja mám takú postavu, že aj pri 52 vyzerám, že nejaké to kilečko dole by neuškodilo :)
reálny cieľ č. 1 je 55 kíl do 1.3
a na 50 kíl by som sa chcela dostať do 1.6. (to neviem či je také reálne) potom udržiavať na tej 50tke. so 48 ani nepočítam.
ale ak môžem povedať moje dve najhoršie diéty tak je to tukožravá polievka, po ktorej som mala chladničkožravú diétu- som po týždni jedenia tej polievky zjedla všetko čo nezjedlo mňa. a ešte tá 90dňová. mám pocit, že vtedy to začalo so mnou ísť z kopca. to bolo pred tým rokom a pol, že dám na 48 kíl. jedla som podľa toho necelé 2 mesiace, potom sa opustila a šup ani neviem ako 61! :) + ten zničený žalúdok, čo už asi nedám ani dokopy...
teraz si vravím, že keby som mala ten rozum, čo mám teraz keĎ som mala 20, mala by som tých 48 furt.
už nikdy viac žiadna dieta!
a ktorá je vaša najhoršia dieta?

sloniatenko

danka ja som zvedava teda jak nam to pojde :) a kolko to chces schudnut?a aj ty si tak drzievala diety?a ako si drzala ty?

dana660xz

no začala som 1.1 ale naozajstne až 4.1. odvtedy som sa nemerala, nevážila, až 31.1. s tým metrom tak vravím, lebo držím diétu (vždy neúspešne) 2x ročne aspoň :)
tentokrát zdravou stravou na furt to bude na furt :)
no a ja meriam pás- cez pupok, boky tak všelijak a nohu cez šošovičku, ale 31.1 bude veľké meranie.
myslím, že som už dačo schudla, vidím na bruchu, lebo ja tak chudnem, že najprv brucho, potom zadok a nakoniec nohy. a brucho už vidím.
a keďže chodím cvičiť, tak si vravím, že musí byť už dačo dole.
vlastne o týždeň budem múdrejšia

dana660xz

no začala som 1.1 ale naozajstne až 4.1. odvtedy som sa nemerala, nevážila, až 31.1. s tým metrom tak vravím, lebo držím diétu (vždy neúspešne) 2x ročne aspoň :)
tentokrát zdravou stravou na furt to bude na furt :)
no a ja meriam pás- cez pupok, boky tak všelijak a nohu cez šošovičku, ale 31.1 bude veľké meranie.
myslím, že som už dačo schudla, vidím na bruchu, lebo ja tak chudnem, že najprv brucho, potom zadok a nakoniec nohy. a brucho už vidím.
a keďže chodím cvičiť, tak si vravím, že musí byť už dačo dole.
vlastne o týždeň budem múdrejšia