ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
čaute babky, tak som tu , práca vĎakabohu za mnou, dnes to bl náročný deň :) o 18:00 vacushape+lymfodrenáž = veľké tešenie.
Kaqa- vitaj medzi nami. podľa tvojho jedálničku súdim, že veľa toho asi o zdravej strave ešte nemáš naštudovanné. skús si poprečítať stránku -odkaz odstránený-, sú tam vysvetlené základné veci. ale najdôležitejšie je pravidelnosť a zloženie stravy. ty tam máš moc sacharidov. pozri si na nete čo sú sacharidy, tuky a bielkoviny. a skús obmedziť sacharidy a tuky a pridať bielkoviny. a jasnačka zelenina a ovocko sú žiadané denne.
sloniatenko- stratila si motiváciu cvičiť? ja doma nikdy neviem cvičiť, flákam to a som hnilá, preto chodím radšej do fitka, kde sú aj iní ľudia a keď už nevládzem nájdem si svoju "obeť" a motivujem sa myšlienkami, že "keď to tá zvládne, musím aj ja" a najúčennejším motivátorom je moja kamoška, chodíme spolu cvičiť, lebo ona má výšku 163cm a 50kg a neustále mi tvrdí aká je tlstá a tá slanina musí ísť preč :) a potom ma ťahá furt cvičiť a korčuľovať sa a taaak. nemáš nejakú kamošku, ktorá by ťa potiahla?
sloniatenko dakujem za radyy ete som sa chcela spytat a čo tak nejaky kokteil ? ako je aktivia?.. alebo dobra mama alebo srdiečko kokteiliky?
chutia mi mozem ich zobrat tak na desiatu ku rohliku?
áá strašne rada v poslednej dobe mam rada decku krupicu dam si tam maslo a kakao :D oj a docitala som sa že maslo obsahuje vela kj že ho možem nahradiť s horčičou je to dobre mysliš?? :)
instantna ovsena jablkova kasa to sa nejako zalieva?... skusim ju najjsť v obchode. diky :)
á mamina vari tak šetko dobre buchty na pare, pirohy, cestoviny, halušky, palacinky... dam si ale malom množstve
sory za toľko otazok :) dufam že neotravujem heh :)
dakujem vopred :)
maoam ja viem ze by sa nemalo cvicit kazdy den ale zas tomoje cvicrnie nebolo az take narocne tak som myslela ze to nevadi tak neviem.viem ze take taske cvicenie ma byt tak 2x do tyzdna
sloniatenko, podla mna je problem v tom, ze si na seba nalozis privela, je to extrem, cvicit kazdy den a je jasne, ze toto penzum nemozes zvladat dlhodobo, preto po case prestanes, lebo ta to nebavi a nechce sa ti zasa do toho ist, po case, lebo je to privela...
vsak zacni 2x tyzdenne, napr. zumba a uvidis, alebo fitko, to staci, hlavne ze zacnes nieco robit, pomalicky postupne pridavat, predlzovat, nie ze mesiac nonstop a potom nevladzes, tak sa na to vykasles uplne
kaqa to cvicenie no uz som to tu pisala ja bud cvicim i mesiac v kuse skoro kazdy den alebo necvicim sj4-5m vobec..a teraz je to vobec neviem zas zacat...
kaqa prosimta to kakao daj rychlo preec a faj si ho len zriedka.musis si dat ranajky ci chces ci nie.bud si ich daj doma a keby ti ale este nechutilo tak si ich daj hned jak dojdes do skoly pred vyucovanim.ja si zvyknem davat instantnu ovsenu jablkovu kasu kupis ju v tescu v takej krabicke je ich tam asi 4-5ks neni to drahe.a ta kasa je sladka tak sahodi na rano ma sacharidy :) ale koopu vlakniny a to potrebujes alebo si daj rozok ja jem graham rozok+rajcina+eidam 30% 2platky.alebo tak :) jeden rohlik urcite do skoly nestaci ee.na desiatu v skole po ranajkach si daj ovocko abo zeleninu alebo trosku semiacok orieskov...a potom zase ten tmavy roztek ci chlebik.potom doma obed ale pozor na to co ti mama vari ako vari??potom ked bude hlad tak ovocie ja jem furt mandarinky alebo zeleninu abo jogurt nie smotannovy a nie nizkotucny do 3%tuku.vecera by mala byt lachka a tak2h pred spankom
aaojkyy sloniatenko
Ták mam 19 rokov. chodim ešte na strednu posledný rok.
Ták dakujem za rady a o tie recepty pojdem mrknut.
Ták rano stawam skoro do skoly dam si len kakao mamka mi robi a utekam do skoly na desiatu mam rohlik ale svetli ale to nejako asi zmenim.dam si tmavy. akos i hovorila s tou zeleninkou a asi hydinovou salamou.
Lenze ked mam jeden rohlik a skole 7-8 hodin ja som stale hladná :/ furt ma taha si niečo kupiť.
oj ale do školy neberiem pre istotu koruny ale rozhodla som sa aby mi mamka ku desiate nabalila aj to nejake ovocie.
Na obed dojdem domou okolo 3 tak to si dam obed. niekedy sa idem ucit inokedy spať a večer vonku. lenze ked spim poobede a prebudim sa mam neskutoooooočnu chuť do jedla zjesť všetko.lenže teraz asi ked sa zobudim dam si jogurtik alebo nejake ovocie alebo čajíííček =)
a večer som s priatelom on fuurt niečo jedava oj :/ ale nejako sa rekonam a dam si len niečo opäť buď ovocie alebo čajiček ,,,no duufam ze mi to vydržíííí ... daj vedieť každy deň čo papáš že sa aj ja budem inšpurovať tešim sa :)
no a v buducich dnoch mam chodit do fiitka tak uvidime ako to pojdee,,, a ty chodis do fitka alebo nejako cvičiš?? :)) pekny deň prajem :)
ahoj kaqa!som moooc rada ze si sem k nam prisla myslim ze uz nas tu zacina byt dist aj ked dnes je tu nejak prazdno :) tak teda budeme chudnut spolu :) no hlavne jedlo:daj si kludne obe i polievku i hlavne len mensiu porciu no a teda ak varieva mama tak davaj pozor aby nerobila jedlo na vela oleji(vlastna skusenost ked som byvala este doma mama riadne vsetko mastila:) no a to by bol riadny problem alebo sa lap varenia ty)takze co si dnes este jedla?vcera som sem hodila par receptov tak ich kukni.a inspiruj sa.kolko mas rokov?jasne ze obcas si nieco mozes dat nesmies sa utyrat predsa :) ale obcas a naucsa tucnejesla pripravit zdravsie.a ranajkuj napr rozok tmavy+zeleninka sunka syr alebo natierka..atdja si niekedy na obed zvyknem dat len polievku lebo si jej dam vela a fakt ma zasyti robievam huste bez zasmasky.ale potom neskor sa dojem :) hlavne neostan bez jedla lebo ked ta chyti velky hlad tak sa tasko odolava.
Aojte všetci, ták rozhodla som sa že sa ku vam pridam, dufam že to nejaako vydržim ze nebudem jesť mastné jedlá a sladkosti a aták.
Občas si možem dať že?
poslednej dobe oblubujem suchariky s horčičou je to dobre?..može to tak byt ?? :D
a na obed si dam to čo mi mamina uvari dneska sme mali halušky tak som si dala ale veľmi malinka porcia a ku tomu polievka.
A chcela by som sa ešte spytať že ako jeete hlavne jedlo? aj plrve jedlo aj to hlavne ako napr. polievku a halušky?
či si vyberiete len jedno jedlo????
a take že slanina a tak to sa môže?
Ďakujeeeem a držte mi palčekyy cela by som do leta byt fit :D
ahoj danka tak ja mam dnes:ranajky ovsena kasa obed sosovicova polievka potom asi nejaky rozok a vecera asi polievka :) este mandarinky a zelenina