ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika gratulujem k tomu meraniu :)
kaqa a preco si si nenachystala jest??
marijam
No hej v posleednej dobe takto jedavam rano stavam nič sa mi nechce a potom nestiham.
Ale už dneska si idem nakupiť potrebné množstvo na zajtra takže sa to zmeníí :)
Na obed som mala segedinsky ale iba tri lyžičky a teraz si vychutnávam čierny čajíček :)
uvidíme co bude do večera :) asi grahamoví rohliček s hydinovou šunkou a čajik :)
ahoj helus jasne ze kukni castejsie sa potesime :)
Ahojte dievcata vidim,ked sem nakuknem,ze sa stravujete racionalne,a povzbudzujete sa,a to je velmi pekne.Budem sem castejsie chodit,a brat inspiracie od vas,hlavne ten recept na tu cuketu sa mi paci,zajtra vyskusam s pohankou.Drzim palceky v chudnuti,aj mne sa este zide dat dole par kil,takych 3-5.
no ahojte ten nesquik bol nudza lebo nic ine som doma nemala..a tie kase citala som zlozenie a myslim ze su ok a maju este pridanu vlakninu takze tak.
Ahojte baby :-)
Annika gratulujem Ti :-)
Sloniatenko s tým nesquikom nesúhlasím ani ja :-)
Dnes som mala na raňajky ako vždy chlebík, chrenovú pomazánku, syr, paradajku a uhorku...desiata: Jogurt a pár medovníčkov...a obed: Teraz ešte dováram hrachovú polievku tak sa veľmi teším :-) Určite si ju dám i na večeru :-)
Dnes ma po tom jogurte aj 2x prehnalo..a to sa mi moc nepáči :-/
Pekný deň vám :-)
Inak KaQa to je dosť máličko jedla od rána do 3 poobede...len aby Ťa z toho nechytali záchvaty prejedania sa večer :-) Dúfam, že takto nejedávaš často :-)
Ták aojte babenky sedím škole a na desiatu som mala zatial len rohlik grahamovy so syrom. Nic viac som nestihla. Rano som sa ponahlala len len že som stihla si spravit rohlik a to mi na rychlo mamina spravila. Končim okolo 3 tak dúfam že to tuu vydržím :) Pekný deň prajem! :)
danka, neviem, milky srdieckove si nekupujem... :) ale teraz mam doma jednu 100 gramovu cokoladu Milka, lebo som ju kupila susede, ale ta mava zahu, tak si ju nezobrala a zostala mi doma.. uz tam ta cokolada sedi dva dni v skrinke a nezjedla som ju :))
vyborny napad s tym chodenim do prace takym sposobim, ako si napisala, spalis tym zase viac energie a pomoze ti to schudnut a aj citit sa budes lepsie urcite
sloniatenko, diky za dalsi super recept! :) a mozem este jeden svoj nazor? podla mna by si na ranajky nemala jedavat nesquik alebo od vyroby sladene vlocky ci kase... lebo si myslim, ze v tom moze byt zbytocne vela cukru
dobre ranko baby moje :) tak ja dnes jem:ranajky trosku zeleninovej polievky a nesquik s mlieko obed taka dusena cuketa+zemiaky,a k tomu sosovicova polievka a potom neviem co :)
recept na dobru dusenu cuketu:osmazime cibulu pridame na kocky nakrajanu cuketu alebo tekvicu chvilku osmahneme a oridame trosku vody a prilejeme mlieko tak aby bola stava podla chuti.prevarime osolime okorenime a trocha cervenej sladkej papriky a hotovo jeme zo zemiakom :)
blahoželám anika :) ja sa teším na utorok, kedy sa odvážim a pomerám a asi sa budem fotiť aj ja. je to dobrý nápad, hlavne keĎ budem pozerať po mesiacoch (dúfam)
ja som sa včera večer nestihla najesť podľa "plánu" a jedla som až 5 hodín po olovrante a zjedla som všetko čo mi prišlo pod ruku. vďaka pánu bohu za to, že toho moc doma nedržím :) inak všimla som si že milka bonboniery srdiečkove su nejaké menšie. teda tie bonbony, alebo sa mi zda? :o)
dnes a obed zeleninová polievka s knedličkami a na večeru cottage so zeleninou. a som si zaviedla 2x do týždňa ísť do roboty autobusom a nie pohodlne autom a nesadnúť si v buse a vystúpiť o zastávku skorej. dnes som bola prvý raz takto a celkom ma to vzpružilo ráno v zime miniprechádzka :) odporúčam