Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

pozerala som si teraz historiu tejto temy, a 16.12. som pisala, ze mam 97 cm v bokoch. medzitym, ako som vravela, som pribrala. pred tyzdnom som si namerala 98 cm v bokoch. a dnes to je teda uz len tych 97 cm :) to len aby som v tom mala jasno a aby ste si to vedeli predstavit :))
a kdeze ste? ako sa mate dnes? co mate v plane? :)

Annika1987

a co sa tyka fotiek, pozerala som sa na tie dnesne a porovnavala s tymi spred tyzdna a ono tam ten cm vooobec nie je vidiet :D co je asi logicke... ale na rifliach to citim :)

Annika1987

dobre ranko :) tak som sa zmerala, vsetky miery, z bokov mi zliezol 1 cm a z brucha 2 cm, ale to bude aj tym, ze som mala predtym prepchate brucho. takze sa tesim a verim, ze to pojde pekne dalej. dnes idem cvicit. :)

Annika1987

caute baby :) vitam aj novy prirastok :) kaQa, dufam, ze sa ti to s nami podari, ze si budeme navzajom radit a povzbudzovat sa :)
tak mam za sebou 700 km za volantom a jedno pracovne stretnutie, a viete co? :) ja som to dokazala na zdravej strave, ktoru som si pripravila doma :) tak som spokojna... sloniatenko, ako si mi poradila, urobila som si tie grahamove oblozene chlebiky a este som vzala aj tu "ryzu" v podobe pohanky :) zajtra rano sa po prvom tyzdni meriam a fotiiiiiiiiiim :) dufam, ze sa dozviem nieco, co ma potesi :D ale neviem... a uz dnes cestou naspat do BA som premyslala, ako velmi sa tesim na zajtrajsie cvicenie :))
sloniatenko, a nechcela by si chodit cvicit napriklad so mnou? ;) je tam tak vela bab, ze sa tam medzi nimi tak stratis, ze ani vidno nie si... nikto nikoho nepozoruje :) premysli si to, je to dva razy do tyzdna, tak akurat :)

sloniatenko

kaqa na olovrant radsej ne predsa su to sacharidy radsej ranajky desiata.no proste nemozes jest tolko blbosti mala by si jest vela zeleniny maso chude olej skus pouzivat olivovy aspon niekedy.porcie mensie proste menej sladkeho a viac zdraveho :) a tie sacharidy zo sladkych jedal skus nahradit sacharidmy z celozrnneho peciva.. :)
maoam mala som 52kg a chodila som na strednu potom som zacala pracovat mala som par zamedtnani a tam bolo secko ok co sa vahy a jedla tyka ale potom som sa zamestnala v takej vecierke a kedze tam bola nuda tak som zacsla jest jest..nikdy som taky vztah k jedlu nemala.no nastastie uz som odtial prec :)no a potom zase prisla koopa sladkosti taka pazravost ale uz konecne mam normalnu chut :)

kaQa

marijam
ďakujem za privítanie :)
Ták mám 19 rokov 162cm 65-66 kg
tak aspoň 5-7 kg :)

ináč baby odkiaľ ste? :)
ja z Prešovského kraja :)

kaQa

dana660xz
Ďakujem veľmi pekne :)
skúsim to :)
no nemám to ľahké ale povedala som mamine že chcem schudnúť tak nech sa nehnevá ak to nebudem jesť.
A keď nemám rada mäso ta nahradím ho čim?
nemusí byť nie?