ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
kaqa verím ti, že si z toho paf. sacharidy sa nedajú úplne vylúčiť, ale dajú sa obmedziť.
ja by som ti radila asi takto:
R: tá jablková kašička teda 7:00
D: ovocko alebo rohlík so šunkou a syrom 10:00
O: normálka, keďže si vzberať nemôžeš, ale vyskúšaj nezjesť celú prílohu, alebo namiesto prílohy dusenú zeleninu, ja si kupujem v lidli mrazenú a 500gramov za 55c mi vydrží ako príloha na 3 krát. 13:00
Ol: napríklad acidko a kaleráb alebo zeleninka 16:00
V: nejaké mäsko, alebo syrr a hlavne tá zelenina 19:00
V2: ak si ešte hlasná daj si 3dcl mlieka :) alebo mrvku surovú 22:00
asi to nebudeš mať jednoduché, keď bývaš ešte s maminou a nie si pánom svojej kuchyne. ja keď som niečo nejedela, keď som ešte bývala doma, tak mi potom bolo hrozne ľúto maminy, že to varila a že ja to nejem, ale moja mama robí bežne na večeru jaternice a zemiaky, klobásky pečené a takéto mastnoty :)
mirijam blahoželám k odolaniu zjesť buchty!
ešte chcem sa spytať ked nemam jesť sacharidy tak čo ?
som z toho paf :/
Sloniatenko, aku pracu si mala vtedy, ked si mala tych 52kg? Pises, ze vsetko zacalo novou pracou a zmenou jedenia v nej.
Takze ako si zila vtedy, pred tym nez sa to vsetko dokafralo?
ESte nieco - stitnu zlazu mas v poriadku? Beries hormonalnu antikoncepciu? Lebo aj to ma velky vplyv.
sloniatenko
Dakujem za info tak skúsim na tie kokteliky zabudnuť.
Na obed si dam račej niečo zdrave
a tu kašu určite vyskušam.
(môže sa aj na olovrant??)pojdem ju dneska ešte kupiť :)
no hej same sacharidy jem hh :/
keď mne to tak šetko chuti hh :/
ja newem co take by som mala jesť už mi s toho aj šibe hh
ahoj marijam uz som rozmyslala co je s tebou :) tie urady ti nezavidim.ja som dnes jedla kasu ovsenu polivku sosovicovu jogur vanilka a dam si teraz roztek ale co vecera?
Ahoj kočky :-) Tak ako dnes?? Ja som mala toľko behačiek dnes, že som dnes tú kašu neskúšala robiť :-) Takže až zajtra :-)Ráno po úradoch potom som bola som u našich pri malej sestre ktorú pustili z nemocnice ..tak som im navarila kapustnicu a parené buchty...dala som si len polievku..buchty som moc jesť nechcela keď včera som mala tie šúľance :-) Teraz si idem vychutnať zeleninovú polievku čo mi ostala od včera :-) A večer na prechádzku ak ma ovšem neodfúkne :-) Lebo sneží a fúka u nás celý deň :-)
danka ja motivaciu s cvicenim mam malo kedy :) a cvicit viem len doma vinku urcite nie :) ja neznasam ked ma niekto sleduje :)
kaqa vobec. nemas vela otazok len sa pytaj:) tak pome na to:nepoznam te kokteily ale myslim ze v nich je moc cukru skus kuknut nalepku co tam pisu pravidelne aleasi nie.a k rozku?myslim ze to uz by bolo moc.radsej ich jedz len fakt obcas maju vela sacharidou myslim.krupicu tiez daj prec a maslo mozes ale len trosku ty tusim jes len same sacharidy. :( ta kasa sa zalieva vodou.stoji to cez euro a jablkova je fajn.a to jedlo doma neznie zdravo ked budes kazdy den toto jest tak moc neschudnes su tam same veci na priberanie palacinky buchty...a urcite i robite zasmasky?a zdrave nieco varite??
dana660xz
Jééj dakujem veľmi peekne idem sa na to hneď pozrieť moc ďakujem :)
stránka je www. chudnutie - ako . sk
ale bez tých medzier, mi to vymazalo, asi sa to nemôže alebo to neviem ja písať.