Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

sloniatenko, nevzdavaj to, prosim ta, ved len vdaka tebe tu chudneme aj my ostatne, tak ty si kapitan, musis nas viest az do konca! :)

kaQa

Annika1987
Dakujem no nie moc toho veľa o strave neviem.
ale Dakujem všetkým babam ktoré ma usmmerňuju a davaju mi radi čo je dobré a čo nie :) skusím to nejako zmeniť dúfam že sa podarí mno :)

marijam

Babuľky dnes som natrafila na toto :-)
varecha.pravda.sk
Potrebovala som niečo upiecť lebo mi príde návšteva :-) Takže už sa presne táto bábovka pečie :-) Celkom fajn kedže niektoré sa tu nevieme vzdať sladkého..tak ja myslím, že celkom fajn je to riešiť takto nemyslíte?? :-)

Annika1987

kaQa, v tvojom stravovani je doslova chaos :D myslim si, ze by si si mala sadnut a fakt sa zamysliet, ako papat. lebo ty papas podla toho, ako pride. a tu ti hrozi, ze budes hladovat a potom po par dnoch sa naladujes do prasknutia. ale asi je to tazke, na strednej skole clovek nema vela moznosti, ak ho rodicia nepodporuju... dat si tri lyzicky "hocicoho, co je po ruke" a potom na veceru hodit do seba nedochucovane varene zemiaky, to s takymto jedalnickom dlho nevydrzis. a nehovoriac o tom, ze uplne ignoruje nejake zlozenie - bielkoviny, sacharidy... skus si precitat, co pisu o strave na fore ludia, ktori sa snazia schudnut zdravo, vela sa dozvies a mozno zistis, ze takto by sa to dalo zvladnut aj u teba. viem, ake to bolo, ked som bola na strednej ja. a robila som to takto nejak podobne a vysledok ziadny...

sloniatenko

ahoj kaqa ano robis to zle lebo ak budes jest 1rozok a potom 3lyzicky dacoho tak to neni zdrave chudnutie ale hnusna dieta a tie tu neuznavame tak sup sup chystat jest :)

kaQa

sloniatenko
aoj tak rano som vstala 6.40 kamoska dosla o 7 tak rychlo oblest namalovat este knižky vymenit a tak ... ale od zajtra už to bude ine :) slubujeeem :)
dana660xz
viem že to asi robim zle lenže došla som zo školy..a nesom nejako hladná neviem tak som si len dala tri lyžičky a pijem čajik teraz ... a mame navarene zemiaky neomastene neštuhane tak si pojdem dat tieto asik kus ale neskoor a potom jablcko abo teraz :)

sloniatenko

ahoj danka no ujde to ale uz 2den sa necitim uplne dobre..mozno budem chira alebo len unava no neviem.pobolieva ma hlava brucho i tak stipka hrdlo a som uz hned po zobudeni taka slaba a vecer ked o 21h dojdem z roboty tak ledva sa zvalim na postel tak tak nejak :) a ty?dufam ze to zas nevzdam bo v tom uz som prebornik vzdy po nejakom tyzdni dvoch troch to vzdat. :(

dana660xz

kaqa jest dva rohliky a tri lyzicky segedinskeho, tak to nieeeee. to je úplne cele zle :(
ja som tiež hnida hnilá, takže ja si všetko nachystám den predtým. večer musím vedieť čo budem na druhý deň jesť. ja si prichystám aj desiatu aj obed aj olovrant. nachystaj si raňajky aj desiatu den dopredu. ak ked obedujes az okolo tretej tak aj dve desiaty. o siedmej ranajky, o desiatej desiatu rohlík napríklad a o jednej ovocko alebo jogrt alebo niečo malé. musís sa prekonat a nachystat si to, po týždni dvoch si zvyknes a budes to robit automaticky.
helus, vitaj medzi nami, 3-5 kil je velmi blizko k cielu, vydrz! :)
a sloniatenko ako sa dnes dari?

Helus

Dievcata aj ja krabickujem,a som s tym spokojna,aj teraz mam flasu s vodou v taske pripravenu,idem na nakupy.Tento tyzden chodim kazdy den plavat na 1 hodku,a vecer si dam doma este 30 minut bicikel pri televiznych novinach.Teraz som dovarila sosovicovu polievku,a supla som ram aj pohanku,a super to chuti,zajtra budem mat na obed.