ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
annika mne naprikla ovsene vlocky nechutia popravde sa mi hnusia a napina ma z nich takze som rada ze mi toto chuti.a aj doma si do toho davame med a podobne a raz som citala rrcept na domace musly fuj tam islo cukru a ze cele salko takze tak.
marijam jasne ze dam recept :) len este k yej babovke ja som ju doma robila asi 2x lebo dice mne chuti aj ked sa mrvi ale mojmu priatelovi a mame viac chuti taka klasicka co robievam teda ako nezdrava z bielej uky atd.. :) a ta v uvidzovkach nezdrava je vyborna vydrzi cerstva makka aj tyzden a je stale vlacna ale dam teda recept na tu zdravsiu aj ked ta je troska menej dobra :)
celozrnna babovka:potrebujeme:250g polotucneho tvarohu,3vajcia,150g trstinoveho cukru,125g celozrnnej psenicnej muky(myslim ze ja som davala jaku som zohnala tusim grahamovu alebo nejaku ovsenu),125g polohrubej muky,150ml oleja olivoveho alebo slnecnicoveho,1prasok do peciva.
postup:tvaroh vajcia a cukor vymiesame do kremu.pridame olej miesame.v druhej miske zmiesame muky a prasok do p.pridame do tvarohu.miesame do hladka.formu vymazeme maslom a mukou.truba:170stupnou asi 45min.mozme pridat i hrozienka a ak chceme tak do jednej casti cesta i kakao.hodnoty:1porcia=1378kj,8g bielkovn,18g tuk,32g sacharidy,vlaknina 2g
kaQa, kup si ovsene vlocky a nejake oriesky a pripadne jablcka, a to si do tych ovsenych vlociek spolu s mliekom nakrajaj a nasyp, mozes dochutit ked tak medom.... nekupuj si zbytocne dochucovane sladke veci, uvidis, ze aj toto ti bude chutit a je to zdravsie riesenie
A na pohánkovú kašu som natrafila v jednom malom obchodíku :-) Takže už viem kde za tým ísť :-)
Kaqa ja som to pšeno kúpila v bio obchode...tiež som bola včera v tescu a predvčerom v lídli ale nikde som to tam nevidela..možno kaufland ;-)
Sloniatenko ako to, že sa drobí mi absolútne nevadí :-) Daj recept prosííím :-)
annika dakujem :) si mila .no mozno som len unavrna..snadbude lepsie.a co mate nove?a co aka bude vecera?
marijam zaujimavaje ta babovka i ja mam recept na jednu z tvarohom je docela mnam ale tiez sa riadne drobieva
marijam dakujem za radu ale zazvor caj neznasam ee :(
kaqa myslim ze madzi musly a cerealiou maju rozne znacky ja mam tesco a jablkova je mnam ale len na ranajky kedze ma sacharidy!!maximalne desiata :)
ták baby idem ja do teska po ovocie a zeleninku ... :) tak sa tu majte :)
sloniatenko
Vcera som bola v tesku nemohla som najst tu kašu, kde ju maju ?? .. pri deckých kašach ?..alebo pri granku?... prehľadala som no nenašla som :)
Sloniatenko skús si uvariť zázvorový čaj z čerstvého zázvoru :-) Skús to piť tak tri-štyri dni :-) Môj priateľ to tak píjava ale spolu so sušenou šalviou a perníkovým korením ..zvláštne ja viem..ale na neho to vždy zaberá :-)
Som zvedavá ako mi vyjde ...a potom zvážim, že by som ovsené vločky používala ako náhradku namiesto múky do koláčov :-)Ale nie do všetkých samozrejme :-)
Tá baba tam písala, že jediná chybička krásy je, že sa drobí ( čo mne vôbec ale vôbec nevadí )ale tak uvidíme :-)