Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

davam recept na tu nezdravu ale najlepsiu babovku na svete:potrebujeme:2hrnceky polohrubej muky,1hrncek cukru praskoveho,1hrncek mlieka,kakao,1/2hrnceka oleja,1kypriaci prasok,1vanilkovy cukor,2 vajcia
postupdo misky muku vajcia cukor olejmlieko olej vanilkovy cukor riadne miesat chvilu ja miesam dlchsie.nechame stat a vymazeme maslom a vyspeme mukou formu trubu dame na 150stupnov.potom do zmedky dame kypriaci p.a miesame potom nechame asi 1-2min stat a polku nalejeme do formy a do druhej da
me kakao ale obycajne granko sa neosvedcilo asi 2-3polievkove lyzice zamiesame a nalejeme peceme asi 4050min uvidite :) spodok mierne popuka ale to neva.potom nechat aspon trochu vchladnut a spajlou abo nozom troska prejst po okrajoch formy a vyklopit ocukrovat :)

sloniatenko

danka sol sa da pekne obmadzit alebo vobec nesolit.ja som sa naucila nesolit:zemiaky uvarene,ani zeleninu ani ryzu vacsinou ani cestoviu atd ale niektore veci zas osolim viac.ale ako sladkeho sa urcite uplne neda vzdat teda to by som nedokazala ho uz nikdy nejest.ako vydrzim ho nejest i 2tyzdne ale potom obcas nejaka drobnost aspon musi byt :)
danka aj ja som furt chudla tie 2-3tyzdne furt nanivo kolko si ty mala pokusov :) ja moooc :)
ale uz ma to furt dokola nebavi

sloniatenko

danka no ako hovorim teraz vacsinou len stojim a az tak sa nenarobim ale ked neni po vianocach ale normalne tak cez rok sa narobim dost i nalietam :)
maruska ja viem ze maju rovnaku hodnotu ale na rozdiel od bieleho je med a trst.cukor zdravsi cize mozno podla teba je to ked chudneme jedno ale ja myslim ze nie kedze my len nechudneme ale chceme sa aj zdravo teda zdravsie stravovat a byt zdrave.

dana660xz

s tou solou to mozem potvrdit, ja teraz nesolim alebo naozaj len stipku na cely hrniec a mala som polievku od mojej mamy, ktora soli tiez velmi malo a zdalo sa mi to presolene, pricom tato si to dosolil a este nadaval, ze preco to nie je ochutene :) ked to takto ma byt aj so sladkym tak idem do toho! to je neskutocne, clovek sa dostane z jednej zavislosti (cigarety) a potom zisti ze je zavisly aj na cukre a soli ... maruska a kalorie a tak si nepocitas?

maruska123

dana neviem cim zahnat chut na sladke, najlepsie je ho uplne prestat jest, potom ti ani nebude chybat, ja som zredukovala prijem sacharozy na minimum a teraz mi uz ani nechyba, je to v podtstate len zlozvyk, ktory sa da odnaucit presne tak isto, ako je to so solou

dana660xz

ja viem maruska123 že sacharidy sú zlé a tie môžu za tie naše zadky veliké, ale keď zhrešiť, tak aspoň s pocitom, že sme zhrešili so "zdravším" sacharidom :))))
maruska a nievieš čím zahnať chuť na sldke? mne osobne ovoocie nepomáha :/
sloniatenko no 7,5 hodin na nohách je podla mojho nazoru narocna praca. to ja by som potom asi padla rovno do postele a nie to ešte dakde hopsat na aerobicu.

maruska123

sloniatenko pozri sa, ano, trstinovy cukor je lepsi, pretoze nie je rafinovany, obsahuje ovela viac mineralnych latok, ale to by si musela zjest tolko vela cukru, aby ti tie mineralne latky na nieco boli, lenze samozrejme ani velke mnozstvo sacharozy nie je zdrave pre nikoho, cize tento efekt je uplne nulovy

z hladiska chudnutia je to jedno, ci si das biely alebo trstinovy, stale je to len polysacharid, konkretne sacharoza, ktora pri chudnuti samozrejme vhodna nie je, aj ked je mi jasne, ze zhresit musi obcas kazdy

dalsia vec, biely cukro a trstinovy maju rovnaku energeticku hodnotu

Annika1987

kaQa, mozes si dat cokolvek, aj fitnes :) ale ak nechces jest zbytocne vela cukru a nevadia ti ovsene vlocky tak ako sloniatenku, tak tie ovsene vlocky mas fakt zdravsie, tam si ziadny cukor nesyp, ale je to na tebe, na co sa citis... nechcem nikoho nutit :)

maruska123

dana660xz hej ved v poriadku, ja som narazala len konkretne na zamenu bieleho cukru za trstinovy a med v kontexte s chudnutim

sloniatenko

danka moja praca je a neni namahava podla obdobia.teraz je to skor nuda ale 7,5hod.stojim ani razsi nesadnem no a teraz robim az do 20:30vecer.ale mavam aj mooc vela roboty zalezi id obdobia.no a potom byva istres.