Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

dzusy su velmi zradne preto ich nekupujem.a popravde su dost onicom.moja slabost je kofola..ale myslim ze kazdy mame nejaku slabost a ano viem kolko v nej je cukru

maruska123

sloniatenko neviem, celkom dlho, lenze som medzitym dost pribrala z antiky, tak odvtedy sa este viac snazim a uz to mam dole, cize som rada

maruska123

helus ano, lebo to je samy cukor, nezda sa to, ale pri diete su dzusy nevhodne, este mozno ked si doma urobite fakt cerstvy, ale skor nejaky grepovy alebo take ovocie, co nema vela cukru, skor kysle, tak vtedy dajme tomu, ale tak pohar denne, nie viac

Helus

Maruska123 mas uplnu prevdu,s tymi dzusmi,aj ja som volakedy pijavala Ananasovy s vlaknonou,liter som mala na doobedie,namiesto jedla,a nic som neschudla,radsej som to vymenila za ovocie,a kila isli pomaly dole.

maruska123

dana neratam si kalorie, skor sa drzim zasady, ze sacharidy jest doobeda a na obed a bielkoviny poobede, zeleninu stale

inak to s tym cukrom, ja som volakedy tiez holdovala sladkemu, teraz si dam vynimocne, max raz za tyzden aj to len zobnem...prestala som sladit kavu a pit vsetky sladene napoje aj dzusy (pozor na dzusy, su zradne a vobec nie az take zdrave, ako sa zda, hlavne ked nie su 100%)..stalo ma to vela sil ale nakoniec to bolo uspesne..najelpsie je nic take nekupovat a nemat to doma,l v tom pripade nemas co zobat, to sa mi osvedcilo najviac, nemat doma ziadne zasoby sladkeho

Helus

Dana660 dakujem za privitanie,ja som cely zivot chudla,a vselijake diety drzala,mam 46 a asi pred 2 rokmi som bola na 90 dnovke,potom som mala Herbalaif,a kila isli vsetky po skovceni naspet,tak som si povedala dost,a ides na to.pred 2 rokmi som mala okolo 76 kil,skakala som hore dole -5 +5 kil.A mozem sa pochvalit v novembri som mla este 66 kil,a dnes rano vaha ukazala62.9.Inac moj ciel bol 65 kil,ale este poikial to ide dole tak som spokojna.Drzim palceky aj ostatnym dievcatam,ono to ide,len treba zmenit jedalnicek,a ked sa aj zhresi,pokracovat dalej.Mne sa to osvedcilo,a k byvalym stravovacim navykom,sa uz urcite nikdy nevratim,takto mi to vyhovuje,citim sa skvelo.

maruska123

sloniatenko lenze ziadny cukor do zdravej stravy nepatri...a ani ten trstinovy ti k tomu nepomoze

stale je to len cukor, tych zdravych latok je v nom tolko, ze by si ho musela zjest kila, aby to malo prospech