ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
anika a kam chodiš na tae bo? ja som z ba, ale som lenivec lenivý ísť niekam do vrakune a pod. :)
kolpi s tou vodou je to fajn, ja pijem 3litre denne tiež, ale nie nejak cieľovo, ja mám na očiach fľašu s vodou a jednu 1,5l vypijem v robote. a k tomu ešte tak 3-4 čaje 2,5 decové a ešte aj doma pijem :) ja keď ráno začnem piť, tak neviem prestať potom som stále smädná :)))) ale keď stále behám na to wc tak si hovorím, že idem vyplaviť tuky :)))))
kolpi, ja mam tiez 159 cm, som rada, ze ste tu aj dalsie take malinke ako ja :))
super, ze ti cvicenie tak pomohlo, neprestavaj s tym a uvidis, ze ta vaha pojde este nizsie ako si mozno cakala, drzim palce :) a ten pitny rezim je zaujimavy, nie je to vela vody? aby si si neublizila... ja by som vkuse chodila na wc, keby som tolko pila :D pijem asi tak do 2 litrov denne, mozno 1,5... a kolko uz si zhodila? :) a ako dlho uz si na zdravom rezime?
ospravedlnujem sa za gramaticku chybicku "ktorY"...
este by som chcela dodat, ze sestre obcas beriem taky ten vrcivy a hrejivy pas na chudnutie- myslite, ze to je ucinne? :O
a inak mam 18 rokov, 159 cm a momentalne asi 66,4 kg ...mojim cielom je 65 kg (nevadi mi byt baculka :) ), ale mozno to dam predsa este nizsie, ked budem spokojna s vysledkami :)
ahojte :) v decembri som tu pisala ohlade cvicenia na stepperi, ktori mi krasne spevnil zadok (a stehna)
pred dvomi tyzdnami som zacala s niecim inym: zacala som pit velmi vela vody (minimalne 3 litre vody...vacsinou 3,5 az 4l) a jest castejsie po malych porciach
co povedat... mam vahu, aku som nemala uz asi 6 ci 7 rokov :D pomaly to ide dole a je to super pocit :)
a este moj jedalnicek
ranajky - pseno s mliekom, struhanym jablkom a skoricou
desiata - jablko
druha desiata - kusok grahamoveho chleba s maslom a paprikou
obed - uvidim, kam s kolegami pojdeme, ale dnes mam chut na zeleninovy salat s kuracim masom alebo tuniakom, nebudem dnes ani cvicit, takze moze byt aj slabsi obed
olovrant - asi kusok grahamoveho chleba s maslom a uhorkou
vecera - mozno tvaroh, ale este neviem, na aky sposob, mozno si urobim zeleninovy salat a ten tvaroch zriedim mliekom, pridam nejake dochucovadlo (bylinky) a zmiesam to s tym salatom...
danka, daju sa kupit balene zeleninove salaty. sice to nie je nic extra, ale da sa to kupit a zjest aj v aute. v obchodoch to mavaju v chladnickach, davaju tam aj vajicko alebo tuniaka, skus mrknut. ak nenajdes, kup si nejaky jogurtovy neovocny napoj, ale z toho sa "najes" malo... alebo potom kup si mrkvicku a chrumkaj :D
to tae-bo zvladne kazdy, lebo ked nevladzes, davas si pauzu, vela bab si tam robi na chvilocku pauzu, aj ja. ja som zacala po pol roku vobec s nejakym pohybom a zvladla som to. ak si z ba, mozeme ist spolu, najblizsie idem v utorok :)
danka neviem co by si v tom aute mohla zjestnic ma nenapada :( porozmyslam teda.
juj baby ale ste toho popísali od včera kedy som tu bola naposledy, už to mám ako hobby, prvé čo urobím ked dojdem do roboty tak si toto precitam, az potom idem robit :)
sloniatenko - podla mna aj "len" stáť 7,5 hodiny denne je dost náročné, ty si asi zvyknutá, no ja neviem ako by som to zvládla.
Helus- veľká gratulácia! úplne perfektne si schudla! to je úžasné!
maruska- ja sa vlastne stravujem tak ako ty, teda snažím sa. vody sladké ani kávu ani čaj sladený som nikdy nepila, vždy len vodu, tak aspoň tu sa nemusím odnaúčať anemám momentálne doma ani žiadne mlsnoty, tak to nebudem ani kupovať.
kaqa - no budem ti držať palec, aby si to zvládla, najdôležitejšia je príprava a to už máš :)
anika- a ty chodíš na to tae-bo? ja by som rada išla, ale sa bojim, že nemám na to ešte kondičku. zvládne to aj netrénovaný človek?
a ešte moja dnešná obživa: R chlieb +syr D:biely jogurt+jablko O:kus-kus so zeleninou Ol: ovsené vločky a asi aj acidko V: vo hviezdach, teda vlastne po ceste do divadla, máte nejaký tip, ktorý sa dá kúpiť v obchode a zjesť v aute? chlebík by som ale nerada večerala :/ dakujeeem a krásny posledny pracovny den v tomto tzždni :)))
ahojte dobre ranko konecne piatok :) co budete dnes jest?ja neviem vobec.
sloniatenko, znicena po praci? tak sup sup pekne do postielky, ja uz v postielke som :D a dobre sa vyspi do krasy :)