ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Helus, pohankove vlocky?? to kde kupim? a ako sa to vola? a ako to vyzera to balenie? :D to by som rada vyskusala... robim si akurat pohanku ako taku, ale vlocky?
ahojte tak ja som unavena a zachvilku idem buvat tak dobru nicku a pa zajtra :)
Annika dobry napad ten tvaroh+ vajicko,zajtra si spravim na veceru.ta kasa ovsenna je fakt dobra,teraz pouzivam Pohankove vlocky,ale priznam sa viacej mi chutia ovsenne.Dnes som si kupila na zajtrajsie ranajky pohankove kaizerky.Tie su fakt dobre.
ahojte babulky :) teda tu to zije, to je super!! :)
prave som sa vratila z cvicenia, juuuuuj ako ma to bavi :D zatial som bola tri razy, ale este mam pat vstupov na permanentke a urcite si kupim potom dalsiu permanentku :)
prave do seba tlacim veceru, spravila som si nizkotucny tvaroh s rozmiesanym nadrobno nakrajanym vajickom natvrdo, do toho malilililililinko soli, ani ju tam necitim, a nasypala som lanove semienka a nakrajala som si k tomu papriku, je to taky vymysel, ale zdravy a je to mnam :)
ako ste tu pisali o sladkostiach, tak ja som tiez zvykla kazdy den aspon jeden alebo dva kusky sladkosti (cokolada a keks), ale odkedy chudnem, ten tyzden, nemam ani najmensiu chut na nic sladke, mozno aj kvoli tomu rozchodu, ktovie...
maruska ovsena kasa tesco jablkova
helus tak sa skoro uzdrav teda.mas dost pohybu :)
prave som si dala graham roztek s troskou olivoveho oleja a k tomu vajce a zeleninku
maruska mne chuti ako ne ze je to bohvieco ale je dobra ale kazdy den by mi nechutila :) ale je v. pohode
Sloniatenko mam doma fit loptu+ kondicny bicikel,a teraz som zacala chodit plavat.Som teraz po operacii kolena tak som doma pn,ale za takych 10 dni ked doberiem rehabilitacie tak idem uz do prace.kupila som si pernamentku na 10 vstupov,tak chodim kazdy den plavat.
sloniatenko o akej kasi pises? tie express ci ako sa to vola? je to dobre?
maruska ja nic neberem jak utok ja sa len pytam a od toho sme predsa tu takze tak.
kaqa ahoojno teda ale tak ak chces ju jedz ja ju jem lebo jak som pisala tak normalne vlocky nezje
m sa mi hnusia tak som rada ze zjem tu kasu aj ked viem ze je sladena ale mydlim ze na rano to zas take hrozne neni a ma vlakninuu a tiez ju nejem kazdy den striedam to s rozkom.a je rychla na pripravu tak asi tolko :)
Baby aojte pekny večer prajem :) akurat som dosšla z obchodáku a kupila som si rohličky zeleninku ovocie a tu kašu som nasla :)
som rada zajtra ranko povinne kaša a plus desiata a niečo k tomu :)
Teraz mam rohliček s hydin. šunkou a zelenu uhorku :)
sloniatenko neviem, preco beries vsetko ako utok z mojej strany, aspon tak sa mi zda,clovek chce poradit a este je ten najhorsi
ano aj ja mam rada kofolu, a velmi...ale radsej ju nepijem, lebo keby zacnem tak vypijem celu flasu