Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Baby ja si robievam zazvorovy kupovany,ale teraz mam doma cas tak si struham z korena zazvoru.ja ho pijem uz asi 4 roky,a chuti mi stale vyborne.Prave som dopila kavu+ trosku smotany v nej,a mam uvareny zeleny cajik.

marijam

Aaaa ešte dnes som nepila..iba ráno..ako doobeda ma to vôbec nenapadlo sa len čistej vody napiť..neviem čo to:-/ Vždy po raňajkách si robím čistý zelený čaj.. som nato nejak zabudla...:-/
Teraz už mám narobený po OBEDNÝ zázvorový čaj :-)

maruska123

dana ja neviem ako som to urobila..ked som mala na nieco chut, dala som si caj..a ako som vcera napisala, prestala som taketo veci kupovat, tym padom som nemala co zobat..to je asi najlahsia pomoc

marijam

Ahoj baby :-) Sloniatenko čo sa to deje???
Ale ja mám tiež dnes divný deň...ráno som sa v pohode najedla..teraz som pri sestre ..našim som navarila..ale jem piate cez deviate!! ešte desiatu som si dala probio jogurt...a potom asi 3x som si naložila frankfutskú polievku...a robila som placky..no nedaj si keď to tak vonia :-/ :-D Medzi tým som spala...stále mi je zima..neviem či tiež niečo na mňa nelezie :-( Večer si už dám len niečo ľahké :-) ..aspoň dúfam :-)

dana660xz

:((( chudatko sloniatko. ty budes asi predsa len chora (alebo tehotna? :") )
anika sice som z DNV ale myslím, že ked niekedy ostanem dlhsoe v robotke tak pojdem. musim sa na to psychicky pripravit.
ja som zasa zjedla asi 50g celozrnných ceresiek (v dmke kupovanych) a je mi ťažko po nich. ja sa neviem zbaviť toho neskutočného pocitu ked sa najem a dostaví sa tá chuť na sladke, maruska, ako si to prezila ty? ako sa stym da bojvať?
inak na večeru som si kúpila v dmke výživu, teda detsku krupicovú bio kasu s vanilkovou prichutou pre deti od 4 mesiacov :D. tak uvidime čo to bude,a hodnoty to ma taketo:635Kj, 5Bielkovin, 22,6cukru (píšu, že 10,2 je z toho fruktoza) a tuk 4,6. je to až také veľké zlo? mne sa to zdá ako prijateľné na večeru v núdzi, dúfam, že mi to bude stačiť a keĎ pridem z divadla o jedenastej nezožeriem celú chladničku (mám tam tuším len kyslé uhorky a horčicu :D)
kaqa napíš ako si zvládla zatiaľ deň!