Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ja nejem mäsko, tak neviem, či ti poradím s chuťami, ale ja milujem rizoto a cestoviny s paradajkovou omáčkou a dala by som si aj špenát . mňam :)

dana660xz

kaQa: perfektné! jednička s hviezdičkou!
ja som zasa zhrešila sladkým, už ma to hnevá, že neviem odolať! musím is kúpiť ten chrom alebo si v robote po obede umyť zuby alebo čo :/

dana660xz

sloniatenko nemáme náhodou tú istú mamu? :) ja keď som vždy chudla, a schudla som jedno kilo, tak mama hneď :jáj veď už nechudni, aká si chudá a potom týždeň vyvára "úplne náhodne" moje najobľúbenejšie jedlá :=)
joj no budem musieť nejako odolať tým dobrotám. tipujem to na rezne, karfiol a ryžu v nedeľu na obed a v sobotu na milion percent nejaký guláš alebo kapustnicu :)))

kaQa

Aoojtéé Babenky prajem krásny piatok :)
Ták akurat konečne doma :)
mno moj deň začal že som si dala instan. kašu. Celkom mi chutí :) som rada :) v škole som mala graham. rohlík s kuskom masla a uhorka :) plus jablčko a čierny čajík.
Na obed mi mamina pripravila zeleninovu polievku teraz pijem cierny čaj :) a chruuuuumkam maluu mrkvičku :)
mno a na olovrant si dam asi graham. rohlik s nejakou zeleninkou alebo aj kalerábik :)
Tak čo baby dobre ide mi to ? :D či nie ?:/ mno a vy ako ako sa držíte ? :)

sloniatenko

no danka totobol a bude vzdy problem:1problem musim jest to co maju a nic zdrave to teda neni-no a stymje tasko rady no co daj si len kusok a pytaj si k tomu zeleninu sak ked byvaju na vidieku maju jej dost.
2problem nechcem urazit ked si nevezmem:to je to co ludia nechapu aj ked im 100x povies ze drzis dietu aj tak ta budu nutit nebodaj sa urazazia ja to poznam moja mama vzdy naschval ked som xhudla uvarila daku dobrotu a potom s ustipacnnm pohladom provokovala sak daj si :) daj si ale len kusok a predsa tam ides len na jeden drn tak to prezijes :) nebojj danka :)

sloniatenko

heluska ja viem ale no co uz snad uz sa to tak skoro nestane lebo ne ze len ta natierka neni zdrava a ani chut nicmoc popravde tak je hlavne predrazena ved ta mala nadobka stala 1,38eura!!a jogurt ze 0,45 no zda sa mi to dost uz teraz vidim kam som davala secky peniaze ked som si pravidelnekazdy den kupovavala taketo blbe desiate :( helus a ake tvarohy tam kupujes obycajne ci ochutene?
danka tehitna to nie asi len nejaka cudna som :) zajtra sa vyspim a oddychnem si.detsku vyzivu no neviem :)
marijam ahoj no neviem ach.a ty co stvaras?preco si nepila?to nesmies :)

dana660xz

baby idem cez víkend ku krstným rodicom, ktorí žijú na vidieku a oni chovajú zvery a ich strava je taká no tučná a mastná. ja neviem ako to tam zvládnem v sobotu tam dorazím asi o druhej a v nedeľu asi o druhej odídem. pán boh ma ochraňuj pred tými jedlami :/ asi budem jesť len prílohy, aj to neviem ako aby sa neurazili. joj čo budem robiť?

dana660xz

ja mám rada tiež zázvorový čaj a nikdy som ho ešte sáčkový,lebo som ani nevedela, že taký je, ale zaujal ma nápad si ho pestovať. v tescu som totiž zistila, že je dovážaný z číny, čo sa mne nepáči, lebo asi dlho chudák putoval, tak asi nie je čerstvý :( no jeden kochlík obetujem na pokus so zázvorom :)

Helus

Marijam,aj priatela som ho naucila pit,a prešdstav si,vecer ked je doma,tak si ho sam pyta uvarit,vzdy povie ten stiplavy,aj vnucka ho pijava,ked je nachladnuta.A to ma 6 rokov.