ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
marijam odcvicene?bola zumba?mas dvd?ty rada hory co? :) a jedla si inak co?a zajtra co budes?
Bože sloniatenko ...je vynikajúca :-P :-P Síce sa drobí ale to mi vôbec nevadí...určite ju ešte upečiem :-)
No my sa chystáme s mojím do Poľska niekde ku goralom ..do hôr na pár dní a tak :-) Ale to už teraz koncom zimy...a cez leto neviem :-)
marijam ahoj a ako chuti ta babovka?ja by som chcela niekam na dovolenku v lete aspon na par dni.idete niekam ci planujete?alebo kde ste boli ?
smajlik
aj ja ta tu vítam :)
tak ja mam 65 kg kus do tých 58 chem zhodiť :)
Tak držím ti palce :)
Vítam Ťa smajlík :-) Ja mám 60 kíl a výšku 172 cm...takže ja sa už len udržujem :-) S babami sa mi tu super kecá...sú proste super..a zbieram si nové inšpirácie a tak :-)
Helus mňa ho zas naučil priateľ piť..:-) Koľko ho tak denne vypiješ???
Baby ja som si teraz dala z tej mojej ovsenej bábovky...a pôjdem si zacvičiť troška :-)
A už mám konečne navareného zeleného čaju...a hneď liter...budem si chlipkať celý večer :-)
Dana oooj aj ja by som šla niekam na vidiek...joooj a majú aj ovečky?? :-)
mam 23..a ostatne baby su na tom ako co sa tyka kil?
ahoj smajlik jasne ze mozes :) som rada ze je tu niekto kto ma tolko cm a kg ako ja :) a rokov mas kolko?oj ten zub ti nezavidim
mozem sa pridat aj ja? tiez mam 165cm a 66-67kg. v stredu nam priviezli rotoped a dnes som na nom 1x cvicila :) 20minut...chcem sa snazit pravidelnejsie a castejsie ale vcera som bola mimo bo mi zub trhali takze oddnes stale. budem sa snazit aj pravidelnejsie jest, lenze ani to nepojde, pri mojom zube, ale snad sa to da vsetko do normalu. navyse mam este skuskove a to jedenie pocas skuskoveho, och - ucim sa do skorych rannych hodin a ked vas prepadne hlad o desiatej jedenastej, no co robit? dufam kocky ze sa nam to konecne podari a dosiahneme ocakavany vysledok
danka a co vies varit stale?vies ked nepouzivas maso?ja nevedela by som.tak si pekne zacvic pa