ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
jejda,ako ste sa nastvali.no ja tak trochu pracujem s dietami...sama som s nimi mala problem v minulosti,takze moju poznamku neberte v zlom,myslela som to velmi uprimne a v dobrom,zacali ste s velmi dobrym napadom,trosku upravit stravu a odrazu je to same-ani to by si nemala jest,tam je vela cukru..to si naozaj myslite,ze my stihli ludia jeme pseno?:)
ANIKA1987 JA si robievam na veceru aj zeleninove salaty+ kuracie prso,je to rychlo hotove,a hlavne si to mozem bravat do prace,robim na smeny.Prajem ti pekny zvysok vecera.
Helus, som u otca a ten na moje zelanie spravil kura s ryzou a polievku ako vyvar z kurata so zeleninou, mame to na oba dni. takze obed taky fajn :)
ladida, pardon, nasla som si, co si pisala o sebe:
a ja mam 170 a 65 a som tenucka!mam 36 velkost!akurat cvicim a mam svaly,takze ja tvar tela podla vahy nesudim.ked vidim niektore 55kg kocky s prdelkami ako stajerske koniky,bo na nich cely zivot sedia na kaficku,tak chapem,ze sa to ani neda..svaly su tazsie ako tuk.
brala som to tak, ze sa snazis neuspesne schudnut a prisla si si sem liecit nieco.
no kazdopadne to, ze urcite viem, co robim, plati.
Anika 1987 o pseno ma fakt dobru chut,tak tvaroh+ sunku+ kapiu to dobre poznam,robievam si to.Ale skus si to spravit c Cottage,to je este chutnejsie,aspon mne to chuti.Inac na veceru okolo 18 tej su pre mna strukoviny tazke na zaludok.Tie mozem len na obed,to mam vyskusane.Vselijake polievky mozem okrem strukovin.A ina ten Moskovsky chlieb je super,ten mam rada.Zajtra co varis na obed?Ja kuracie maso zapekane na kyslej kapuste.To uz sme davno nemali,robievam to aj z Bravcoveho kare.
ladida, jem to, co mi chuti. pseno mi hovadsky moc chuti, viac ako ovsene vlocky a viac ako biely chleba. zavidis?
tvaroh ako taky mi teda prilis nechuti a hladam nahradu, co si robit na vecere. a myslim, ze tu nahradu vidim v strukovinovych polievkach alebo v zeleninovych salatoch s masom.
a prave preto, ze na zdravy sposob stravovania som nabehla iba pred vyse tyzdnom, hladam si jedla, ktore mi chutia. a ten proces vyzaduje urcity cas, skusanie a namahu. ak si ty myslis, ze zdrave jedla ti padaju kazdy den z neba, tak potom ty si odsudena na neuspech a nie my. pretoze ja osobne velmi dobre viem, co robim, a vytvaram si jedalnicek, ktory budem bez problemov a bez pocitu stradania schopna dodrziavat ako svoj zivotny styl.
kocky,nehnevajte sa,ale to naozaj cely zivot planujete jest to pseno???a tvaroh s vajickom?ked to citam...uz teraz mi je jasne,ze ani jedna z vas to nedotiahne do konca.povodny plan bol nedrzat dietu... ale moj nazor je asi nepodstatny.tak vela sily a chuti do toho tvarohu:/
Helus, este som si dnes spravila tvaroh na dalsi sposob. Do vanickoveho tvarohu som nadrobno nakrajala sunku a salatovu uhorku. Tiez celkom dobre. Ako inak ten tvaroh zjest, ked je samotny bez chuti :)). Som rada, ze pseno ti chutilo :). Ale skus tam nasypat tej skorice, to celu chut este vylepsi, odporucam!
Anikka 1987 mala som dnes to pseno,s jablkom,a bolo to fakt dobre,zaradim do jedalnicka.Dnes som v Lidli kupila taky tvaroh kocka,ako sa volakedy predaval,chcela som ho vyskusat,ale bol kysely,takze uz viacej ho nekupim,ostanem verna klasike,vo vanicke.Ten je uzasny aj z LIDLA aj s Tesca.Prave som ho dojedla s vajickom+ velikym karelabom,a teraz uz len caj+vodu budem pit.
Annika1987
V alobale su zemiaky slanina klobasa cibula nejake mäsko. a robi sa v rúre ... taže tak :) musím sa priznať dala som si kusoček :/ :D