ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahojte kočeny :)
prajem vám krásne ránko a úspešné vykročenie do nového týždňa. PO víkende Vám ani nestíham, debatíte jedna radosť :))) ja som sa dnes odhodlala na tvaroh s oreganom a zeleninou, lebo ste to tu spomínali, tak že teda vyskúšam. na večeru budem mať pravý kravský syr, ktorý som cez víkend urobila u krstných (celkom srandovne sa to robí) a dnes ešte aj šport :) jupí
smajlik len letmo som precitala par stran a zazrela som ze tiez "holdujes" nocnemu uceniu, ja taham do 3-5 hodiny rannej, niekedy i do 6tej, zalezi podla chuti....mno popravde tiez neviem moc co je spravne papat v tomto case, ale ja si zvyknem dat najneskor 3-4 hodinky pred planovanym spankom vlocky s mliekom, alebo jogurt, alebo burizony alebo cosi take, nic tazke :) a taktiez ako si pisala s tym rotopedom, na sebe viem ze 20 min je malo, telo sa az po tom tak spravne zahreje, cize aspon 30 min vydrzat, ja som mala teraz 3 dni po 30 a od zajtra idem na 40-45 :)
ahojte, dlhsie som tu nebola - boli fofry, a tak mno :) ale celkom sa drzim, len dneska som mala kocecku cokolady ale potom som sa zastavila :) a ficim na stacionarnom bicykli no behanie vonku mu prislo narocnejsie :)
vela ste toho popisali, tak som sa len povrchovo pripojila do debaty :) drzte sa a myslite na to, ze to robime len a len pre seba:)
KaQa ako s ryzou? ja vacsinou do ryze zvyknem na panvicu nasypat nakrajanu cibulu, zeleninu alebo soju alebo sojove maso a okorenim to kari korenim, je to dobre a velmi jednoduche
Babyyyy poradte mi nejake dobre :D jedlo s ryžou :D
Helus, kam chodis do Hypernovy? do Avionu? ja tam :) takze zajtra by tam mohli mat novy tovar v tych biopotravinach?
AOJ Helus
mno je fakt dobrýý :) Nie nesom z Ba ja som z Východu :)
Kaqa ten salat si robievam aj doma na veceru,je nfakt dobry.A ty si z Ba ak hej,tak kde si na nom bola.zajtra co planujete na ranajky?Ja ovsennu kasu s orechmi+ medom+ hrozienkami.To sa da prenasat v krabicke,rano idem na elektroliecbu,a odtial hned na plavaren,tak beriem jedlo aj zo sebou.
Joooj Helus pohánku budem mať aj na zajtra :-) Čakajú ma behačky po úradoch..takže nebude kedy variť :-)
KaQa Ten šalátik ten môže byť vynikajúci :-)