ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
KaQa, ja som dnes mala na ranajky legendardne pseno s nastruhanym jablkom, na desiatu gragamovy rozok s maslom, pastekou a paprikou
a uz som hladna, idem sa naobedovat :)
Aojte babenky? ako ako sa vám darí?
čo ste už dneska všetko spapkali?a čo sa chystate?...ja akurat som nedavno vstala a spapkala som polievočku:D
priznam sa včera som mala jeden kusok pizzi :/
no a dneska poobede dam si rizoto :)
Áno sú super :-) Aj ja niečo vymyslím :-)
marijam, kolko super receptov, diky za odkaz! :)
vcera som si nakupila pohanku, pseno, soju a ryzu natural, tak mozem skusat kuzlit :)
:-))
Ahoj annika :-) Nie zatiaľ som nebola ale dnes po obede sa chystám s otcom na bežky :-) Ja strava celkom fajn :-) Dnes robím kurča..k tomu pohánku, a slepačiu polievku :-) Mňam kuriatko mi tu už poriadne rozvoniava :-) teraz si idem urobiť to pšeno lebo celkom ma chytá hlad ..lebo jedla som ráno o pol 7 :-) A vy ako sa chystáte stráviť nedeľu? :-)
Ahojte baby je tu dobra debato o psene.Mne viacej chuti ako ovsenne vlocky,vlocky som jedla cely zivot.A cez tyzden si spravim aj ryzovu kasu na ranajky.ja uz mam obed skoro hotovy,a potom pojdem do Hypernovy,trochu pozriet na nakupy.Prajem vam peknu a nicim nerusenu nedelu.
marijam, no s otcom je super dohoda :). ked mu poviem, ze kolaciky piect kvoli mne nemusi, lebo ja si nedam, tak ich ani nenapecie. iba ak kvoli sebe :). a vcera mal meniny a kupila som mu bonbonieru. a ked ma ponukal, povedala som mu, ze si neprosim, lebo sa snazim trochu schudnut. (a v podstate vobec nemam ziadnu chut na sladke) a tak povedal, ze dobre. :) takze aj doma unho papam to, co mam rada :) a aktualne - sice niektori mozno neuveria ;) - ale aktualne papam pseno s nastruhanym jablkom a zalizujem sa az za usami :)))
marijam, a ty ako? bola si niekde na lyziach? a co strava? dobre? :)
ladida :DDD pises, ze "vy stihli"? to ma teda pobavilo, kedze mam 49 kg, asi neviem, co jedia stihli ludia... ako som tu uz kdesi pisala, tak u mna bolo zvykom pred spanim zjest v posteli 300 gramovu cokoladu, a pritom som mala vkuse okolo 50 kg. moja postava je vdaka genetike prirodzene svalnatejsia. kamaratka, co sa roky poctivo trapi v posilke, mi hovori, ze asi nikdy nebude mat take ruky, ako ja. moj zadok je taky, ze chlapi za nim saleju. takze ja naozaj nie som zufala baculka, ktora sa "odsudila" dozivotne jest pseno. pseno jem aktualne preto, lebo sa ho neviem dojest, strasne mi chuti. inak na desiatu ci na olovrant si davam grahamove pecivo s maslom, syrom, sunkou, zeleninou, takze si nemysli, ze okrem psena nic nejem. na obed si davam to, co maju aktualne v ponuke v restauracii.
takze skor, ako nam tu napises, ze ziadna z nas to nedotiahne do uspesneho konca, skus si, prosim ta, najskor precitat aj starsie prispevky ako posledne tri. aby si bola v obraze.
Dobré ráno..:-)
Milá ladida nikto si nemyslí, že štíhli ľudia jedia pšeno!! Annika jasne napísala, že je čo jej chutí :-) Ja som jedným časom jedávala ovsené vločky s mliekom, medom, orechmi, ovocím a prečo?? Pretože mi ku*evsky chutili!!! Napočúvala som sa dosť, že je to ako železobetón. Pre mňa je to zdravé..a ak mám pravdu povedať tak mi to aj v páru veciach pomohlo :-) Moja keby som aj zrno zobkala s našimi sliepočkami..tak je to jedno: Pokiaľ mi to chutí ..nieje problém :-)
Vieš my sme tu preto aby sme sa podporovali :-)
A ja o diétach neviem nič!!! A podarilo sa mi schudnúť 20 kíl...pritom som nič neobmedzila (akurát tak sladkosti, chipsy, majonézové šaláty) ...len porcie, a zaradila som do jedálnička niečo čo moje telo ""doslova nepoznalo!! "" Pohyb atď.. :-)
Takže ak máš 170cm a 65 kíl..a krásne svaly samozrejme Ti všetky gratulujeme k úspechu...lebo verím, že to bola drina mať pevné telo :-) Len si ho pekne udrž či už so pšenom alebo bez neho ;-)
Annika Ty ako u otca?? Neponúka Ťa tam kadejakými dobrotkami?? :-)
A vy ostatné ako?? Včerajšia voľná sobota ako prebehla??
Krásny deň vám prajem :-)