Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

KaQa

no tak skušala som teraz masku na tvar z joguurtom :) celkom zaujímaave odporúčam :)
Juj baby priznam sa že niekedy mam chuť na pirohy a take jedlo :) hh ale nejako sa ovladam zatial :)

Annika1987

baby, mam pre vas take celkom zabavne zistenie. urcite nepijem nic na chudnutie ani nejem ziadne tabletky a take veci, vobec tomu neverim. ale kamarat mi povedal, ze ma jeden strasne oblubeny caj. je to popradsky caj a vola sa Caj na chudnutie. a on ho pije nie kvoli tomu, ze chce schudnut, ale kvoli tomu, ze tak chuti. vyskusala som ho a asi som sa na nom stala zavisla :D. ak podporuje chudnutie, tak je to len bonus. takze idealne pre nas :D. vyskusajte, chuti bombovo a naviac nas (mozno!) podpori v nasej snahe :)

sloniatenko

ahojte rak vidim ze debata tu bola riadna :) kym som to precitala to trvalo :)
no ja sobota nezdrave jedlo teda obed a trocha i vecera a vcera biely rozok iny nebol pitom som jedla vonku cigansku a potom 3bonbony cokoladove potom vecera v restike...takze ziadna slava a dnes som rano vobec nebola hladna tak az teraz som zjedla kus rozku tmaveho ale len tak bez nicoho nejak totiz nemam chut.. :(
inak bol vikend dost fajn :) dnes co budete varit?a to tie veci v tych bio obchodoch nemaju predrazene?nikdy som tam nebola le o mam pocit ze ked tam vojdem hned sa na mna nalepp predavacka :) a ja sa rada kukam sama a dlho :) a skusal niekto z vas nahradu masa?tusim je ze tempech a este daake ine poznate to??a tofu jedavate a ako ho ochucujete?lebo mne sa donho chut nedarilo nikdy dostat a take bez chuti mi nechuti :(

Annika1987

danka, vidis to, ja som tiez pred tromi tyzdnami bola uplne zlenivena a teraz nechcem vynechat ani jednu hodinu :) treba len ist prvy raz a potom uz to ide samo :) a co cvicievas, dani? a kam chodis?

dana660xz

Kaqa keď chceš ryžu daj si rizoto, to je do pol hodinky uvarené. najmä keď robíš z mrazenej zeleniny.
Anika ja sa tiež normálne teším dnes ako si dám do tela :)to by som nepovedala, že JA lemra lenivá sa budem tešiť na cvičenie

Annika1987

caute babulky :) som rada, ze sa tu stretavame aj po vikende a pokracujeme :). ja som dnes skoro vstavala, isla som k lekarovi, tak som stihla uz jeden grahamovy rozok s maslom, pastekou a uhorkou na ranajky a druhy som si dala teraz ako desiatu :). a uz sa strasne tesim na zajtra na taebo!!!! :D

KaQa

Pekne pondelkové ranko sa praje :)
Ták dneska doma :) Teraz som vstala a pijem kavičku :) idem si dat grah. rohlik so syrom.
S tou ryžou dačo take fajne bud zeleninka alebo ovocie :) dačo aby som mala naobed alebo nejaku fajnu omačku :)