ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
kaqa ideálne by malo byť, že sacharidy doobeda a poobede bielkoviny. ale nie vždy má človek na výber. ja som mala delenú stravu a snažím sa jesť näjma obed a večeru podľa nej. dnes mám napríklad ten tvaroh so zeleninou čo je vlastne delená strava.
sloniatenko- no ja tak 50 na 50 ten víkend. čo sa jedla týka, tak krstná mama nesklamala, mala guláš, ktorý bol robený na masti, tak som si dala šťavu a zemiaky a k tomu chleba= katastrofa. a v nedeľu mali jasné, že rezne, ale to som si dala len ryžu a zeleninu. ale inak bolo super :) joj a včerajšia joga- jedna báseň, už sa zlepšujem a teším sa zas o týždeň, že dám tú hlavu zas o milimeter bližšie ku kolenu :)
sloniatenko
Moc dakujem
už som si napisala na papier všetko čo su sacharidy a bielkoviny.
Mam lepší prehľad :)
ahoj marijam no ja dnes mozno budem varit taku obycajnu hrachovu omacku a k tomu chlebik ja to dost lubim :)
kaqa zemiaky jem a asi najcastejsie z inych priloh.sacharidy prevazne rano a doobeda :)
Babenky jete aj niečo zo zemiakov?? :)
A som sa ešte chcela opytať rano prv sacharidy? či sacharidy večer či vobec?..
a bielkoviny kedy tak najlepšie si dať?
som z toho ešte popletenaa :)
á skušali ste niekto delenu stravu???
ahoj danka viesco sobota bola taka cudna ale nedela bola super lebo sme boli prev super bolo :) a dnes?da sa len rano ziadna chut jest a teraz som hladna ale nemam chut jest tak nasilu si idem dat ovsenu kasu a kavicku :) a ty ako?
Ahoj baby :-) Tak ako??
Ja som konečne doma...tieto úradné behačky ma vôbec nebavia :-( Dnes ma brucho celé doobedie bolí takže nemám ani chuť jesť :-( Vy čo si idete dnes uvariť??
ja som z DNV, ja len popri Morave smer Devín :)
babulky, nie puerh caj ci co to... on sa vola jednoducho presne "na chudnutie" a je to popradsky caj, a je to tak vyrazna a svieza chut...
danka, kam chodis behavat? ja som chodievala na Strkovec :) zeby som sa niekedy pridala k tebe.... :))
anika- ja zas milujem urologický čaj alebo ženský :) ale aj ten na chudnutie je podobnej chuti, tak vyskúšam hádam
Anika ja chodím na vacushape a lymfodrenáž, mám permanentku na 15 vstupov, dnes idem 11sty krát. Potom si to už nekúpim, lebo je to drahé a chcela by som niečo, kde posilním celé telo a musím začať behať, lebo v júni je ladies run a chcem tam ísť :)
a náhrada mäsa? ja si robím často sóju ale som niekde čítala, že to je blbosť, že to je niečo ako margarín- že ani zvieratá to nechcú jesť, tak to predávajú nám-ľuďom. ja už neviem čo mám jesť, čo je zdravé a čo nie :/ ale mne mäso vôbec nechýba, mne smrdí, tak ja ani nehľadám náhrady za tú chuť, tak neviem.. a súhlasím, že tofu je žuvací vzduch. ale kdesi som čítala, že to treba aspoň na jeden deň dať do olivového oleja s bylinkami a potom to chutí. Kaqa- prvé dni sú ťažké, čo sa chuti týka,ale vydž, lebo keď vydržíš, už to bude len lepšie :) sloniatenko- super víkend, brala by som :) a už sa cítiš lepšie? nie tak čudne?