Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Annika1987 stres je hnusna vec,ja ked som mala v decembri pred operaciou,myslela som si,ze schudnem zo stresu,ale houby nic neslo dole,len som bola jak spagat napnuta.A jedla som normalne,tak ako reraz,ziadne sladkosti,ale racionalne,a vecere stale bielkovinove.Ale poznam vo svojom okoli ludi,ze vobec nic nejedia,proste nemozu,len piju.Drz sa,a sprav si nejaky dobry cajik,aspon nieco teple do sebe.Neboj bude dobre.Treba verit,mne to pomaha.Dnes som sa dozvedela,ze mne odchadzaju vsetky klby,a casom to moze dopadnut,ze budem na voziku,a ja som o tom anevedela.Sok,ale verim,ze ked zacnem s liecbou,po odberoch krvnych,tak sa s toho dostanem,ako tak.Drz sa.

Annika1987

baby, ja vam zavidim, ja mam zas stresy a nedokazem jest. dva roky si davam dokopy posahanu zivotospravu a zas sa to ma pokazit? sukromny zivot, pracovny zivot, minulost, co ma dobieha, ja to nechapem, co sa to dnes stalo... takze na veceru som sa akurat napila kuracieho vyvaru, mizerne malo som zjedla a neviem, co bude dalsie dni. da sa aj neschopnost jest pri strese nazvat ako anorexia alebo co to je? je to normalne? je to psychicka porucha, ked stres prezivam takto? nemyslim teraz stres typu "mam toho vela v praci". ale stres typu, ze sa vam v zivote nieco rozpadne, a ked sa nezavisle rozpadaju veci v sukromi a zrazu aj v praci...

Helus

Ahojte baby.Annika1987 do Avionu chodim nakupovat,sem tam.Ano mali tam dnes dostat tovar.ja byvam v Ruzinove,1/2 roka,ale byvala som v Petrzalke 27 rokov.inac chodim na prechadzky ku jazeru Strkoveckemu.A mam letak kde sa cvici na fit loptach,poobede som objavila u lekarky,len musim zistit,kde sa to nachadza.Inac tofu treba nakrajat na kocky,a dat do marinady z oleja+ sojova omacka+ nejake bylinky,kto ake lubi.Ja som dnes bola plavat 1 hodku.Na obed aj veceru som dnes mala rybku+ koopec zeleninky.Na obed som mala k tomu knakkebroty,mala som na ne chut,aj ked sme mali doma zemiakove pyre.A veceru som mala rybku+ zeleninku.Dnes som mala na olovrant jogurt za pochodu,ked som isla od lekarky,ale nevadi.Aspon ma netrapil hlad.Prajem pekny vecer.

marijam

Ahoj dievčatá :-)
Fuuu tak ja mám za sebou super deň :-) Skvele som sa vypotila..potom zas cestou s5 som fajne vymrzla ...Dala som dnes nejakých 10 km na bežkách :-) Nohy ma statočne bolia..ale ten pocit, že som niečo pre seba urobila je neopísateľný :-)
Na večeru som si znova dala pohánku k tomu mäsko a syr :-) Teraz pijem môj milovaný zázvor :-P Zajtra si dám oddych, a v stredu pokračujem..ale už s priateľom..Tak dúfam, že potom utneme už nejakých 20 km :-) Tratí tu máme niečo cez 40 km ak nie viac...tak je si z čoho vyberať :-)

Vy ste na tom ako?? :-)

marionetka

...aha,to znamena ze ked stresy skoncia zase priberies?no to neni bohvie co,tiez.
ale vzdy som nechapala ze ludia v strese chudnu a ja ho naopak zajedam.
taze vies si predstavit ten zacarovany kruh ked mam depku z toho ako vyzeram a miesto toho aby som si zacvicila spapam v zufalstve vsetky sladkosti v okruhu X metrov a potom mam vycitky co som to pojedla tak ich tiez zajem a tak dalej...

Annika1987

marionetka, ja mam opacny problem. akonahle mam stresy, tak cim vacsie stresy mam, tym menej jem. ako som tu uz pisala, pred dvomi rokmi som len zo stresu vychudla na 42 kg. po niekolkych mesiacoch to zacalo opadat a postupne som zacala konecne jest. a pribrala som na cca. 50 kg. takze po dvoch rokoch som sa teraz konecne dostala k tomu, aby som zase zdravo chudla. takze ja si musim davat strasny pozor na to, aby som prilis malo nejedla. lebo najskor sice schudnem, ale potom nasledky pridu, ked stres opadne. a neviem, ci je horsie pri strese nejest, ci jest. obidvoje nie je zdrave.

marionetka

dakujem dana660xz,hej obcas mi taketo veticky a citaty dobre padnu ale niekedy som nimi presytena tak vtedy mi to moc nehovori.a take co ma ozaj chytia za srdce si tiez zapisem.

inac toto je zaujimava tema lebo ja jak niesom v pohode tak nemam chut sa zaoberat zdravou stravou a pohybom,ako som uz niekde spominala,ohrozuje ma aj to tzv.emotivne jedenie.
takze u mna ma moje psychicke rozpolozenie velmi velku vahu na tom ako sa mi dari v chudnuti.takze velka cast prace pri chudnuti je u mna aj pracovat na svojej dusevnej pohode.som na to obzvlast citliva.ako to mate vy?

ja ked mam zlu naladu tak sa len tazko premaham...

Annika1987

"cestu si nájdem, alebo spravím" ... to sa mi velmi paci
danka, na tie nivy by som na tu jogu chodila, skus teda prezistit :) len dufam, ze nebyva utorky a stvrtky, lebo to mam taebo

dana660xz

marionetka mňa vždy naštartuje jeden citát, ktorý mám napísaný aj v diári :
"kto chce hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody". a ja si vravím, že ja chcem a snažím sa podľa toho riadiť :)
a v práci mám štartér od hannibala: "cestu si nájdem, alebo spravím"
neviem, či na vás takéto vetičky platia, ale na mňa hej. možno pomôžu.