ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Maoam podľa toho čo píšeš ..sme asi podobné povahy..Ja zas hľadím na všetkých naokolo..ale na seba? To nie..Až po nejakom čase si zas uvedomím aká som blbá...Potom príde na mňa nejaká depka...som zlá..a to na všetkých...poviem čo by som nemala..potom ma to hnevá ešte viac...A nakoniec tá čerešnička na torte..jedlo...tak to mi vtedy vôbec nechutí...ale nútim sa jesť..
Baby vidím, že to nieje veru med lízať ...Ale život ide ďalej..Nejak to tu prežijeme ..vlastne musíme :-)
Ja ani televíziu radšej nepozerám..lebo to čo sa deje...ani nechcem vedieť...pridávať si ďalšie starosti ...a tak
Dobre ránko baby :-)
Helus... Annika čo sa to deje?? :-( Inak nieste samé čo majú problémy...Ja síce budem mať len 23, ale tiež nemám niekedy svoje dni..vlastne asi všetky moje dni sú také stresujúce..lebo ako som tu písala bývam sama so 76 ročnou babkou. Super každý si povie..babka však tá Ti navarí, upečie...ráno Ťa zobudí..usmeje sa.. NIE!! Ja ju niekedy doslova musím nútiť jesť...Nevie už variť a ani piecť takže tak. Priateľ je moja veľká opora samozrejme ako aj rodičia :-) Ale zas ďalší problém je práca...nieje to ružové...Mám vlastne aj nemám prácu...za posledný mesiac som tam bola 3x...A priatelia?? Oni vidia len zábavu ..mňa to nebaví...chodiť po diskotékach, žúroch, krčmách...ja si oddýchnem, a odreagujem sa v prírode...na bežkách, lyžovačke čo oni ani nevedia pochopiť...preto tzv asi aj kašľú na mňa.. Ale to je jedno :-)
Aký máte dnes dník...čo ste už papkali?? Ja svoj (celozrnný, ľanovo, slnečnicový) chlebík, pomazánkové maslo, tri plátky šunky k tomu paradajku a papriku, a samozrejme nesmel chýbať syr :-) teraz už mám zelený čajík uvarený :-)
A čo budeme dnes variť?? :-)
Annika1987, chcem ti len povedat, ze prezivam velmi podobne obdobie + zdravotne je to zle, ale na vsetkych frontoch privelky stres a rozpadavanie sa vsetkeho, takze nie si sama, je nas viac
to, ako sa spravas v case stresu je praveze dobre, je to zdrave, sustredit sa len na seba, s tymto mam ja dost problem a tak okrem seba mam na hlave a pleciach aj inych, co mi berie vela sily
musim to zmenit
drz sa Annika
Helus, dakujem za povzbudenie. Ako tak citam, nie je vsetko u teba take ruzove. Ale ja ti prajem, aby vsetko dopadlo co najlepsie a aby si bola co najzdravsia. U mna stres nie je o trapeni, ale ja akoby sa v strese nejako moc koncentrujem, aby som to zvladla. A akoby som bola taka sustredena na zvladnutie problemov, ze do seba nic nepustim. Nic zvonku, ziadne podnety. A ani jedlo. Asi vsetko moc prezivam. Ale moje telo to beztak asi vnima ako hladovku, ci nie? Musim sportovat, endorfiny by mi mali pomoct. Naposledy, ked sa mi toto dialo, som rozmyslala, ci by som nemala ist k psychologicke s tym. Ale neviem, ci to nie je blbost.
Annika1987
Oj stresy :/nezavidím. Ale nejako to zvladneš mno nie? :))
Mno hej hej zmena je to u mna že raňajkujem a vďaka vam všetkým :)
KaQa, ja mam stresy a musim sa nutit, aby som nedopadla, ze nebudem jest vobec. Uz som v praci, spravila som si caj a idem s jeho pomocou do seba natlacit aspon rozok. Dnes idem cvicit, tak dufam, ze mi to pomoze proti tomu stresu a znormalizujem sa.
A si velmi sikovna, lebo predtym si neranajkovala. Je to velka zmena, ked si zacala ranajkovat.
Tak tak chudneme bez hladovania :) zdravo a chuťovo :)
Pekne ranko babenkyy.
Ako ste na tom z dnešnim dnom?
Ja akurat mam instantnu kasu :)
a o chvilku kracam do školy v tej zime:/
robo80, chudneme bez hladovania, nikam ti pisat nebudeme