ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
KaQa ďakujem :-)
Ja si uvarím zázvor ..ale najskôr sa idem pokývať po obede...to ja musím vždy keď sa najem..musím sa hýbať nech mi lepšie trávy :-)
marijam
Aky pekny Hafko :)
Mno u nas -23 brr zima je strašna vonku :/
No idem si spraviť čajik a zabuudnuť že chem niečo sladke :D heh
KaQa aj mňa pochytia tieto stavy hladu...myslím, že to asi každú ktorá už schudla alebo ešte chudne...hlavné je nepodľahnúť tomu podľa mňa :-)
Annika veď asi odhadom to robievam...ale asi vždy dám viac mliečka :-) Preto do toho potom vsypem troška špaldovej krupice :-)
A baby viem, že sa to sem nehodí, a neviem koľko stupňov bolo tam u vás..Ale pozrite ako mi omrzol hafan v noci...taký zlatý bol ráno :-D
Dúfam, že to dievčatám aspoň trošku zlepšilo náladičku :-) A u nás bolo ráno -25°C :-)
Sloniatenko príde zajtra ...dnes má ešte skúšku poobede...potom sa chce zbaliť a večer ešte niečo z bakalárky napísať... No robím tak lebo je to reštika, a keď niesu ľudia nieje práca :-( Nebaví ma to..Finančne je to ťažko ale prežívam to :-) Ja a babka nie sme náročné...nejaký ten koláčik máme vždy upečený :-) Aj dnes idem piecť zemiakové rožteky :-)
A varila som zemiakovo-hrachovo-cesnakovú polievočku :-) Takú fajne hustú nech ma zasýti poriadne ...a samozrejme aj babku :-)
Ozaj včera som sa odhodlala na cottage..viem, že som spomínala, že mi to nechutilo...ale kúpila som si a chcem si na večer niečo z toho urobiť...čo by som mohla?? Mám ten čistý nijak neochutený :-) Čo do toho by ste mi odporučili?? :-)
iba copy-paste co som prave dala diskusiu "mam 158 cm a 68 kg..." mozno to niekoho bude motivovat ;-)
: bez diety a bez cvicenia ziadna lemra leniva nikdy neschudla, pokial nemala vaznu chorobu, takze laskavo nakopni svoj tlsty zadok a menej zer cica a pot sa pri cviceni!
ja sa tiez s vahou "trapim", do konca juna musim schudnut 8 kil, to je moje predsavzatie, kazdy den si zapisujem vahu a v excely som si spravila graf s krivkou planu a krivkou realnej vahy. ked vidim ze som co i len pol kila pozadu, tak ma to este viac motivuje chudnut. pozorujem co jem, jem castejsie a mensie porcie, sladkosti nahradzam ovocim a lyzickou medu, dari sa mi chudnut zdravsou stravou, po piatej uz nid nejem, pijem litre vody, caju a cvicim a masirujem si stehna, zadok aj brucho, pouzivam aj abtronic na brucho, no hlavne cvicim posilovacie cviky na zadok a stehna, ziadny zazrak tipu acai tabletky mi nepomohol, musim to dokazat sama pevnou volou a uz sa mi to dari, dokonca mi je uz teraz cvicenim malou zavislostou a ked ma zachvati chut na sladke, dam si jablko alebo med! ked vidim ze plan predstihujem tak si doprajem aj malinko nezdraveho jedla ci keksik ;-)
este jedna rada na zaver: ak je clovek tak lenivy chudnut, ze iba lamentuje a nic preto nerobi, mal by najst dovody pre ktore NEchudnut, napriklad, ze niektorym muzom sa pacia plnsie krivky, pripadne priberat spolu s partnerom ;-), najst si tucnych priatelov a v ich spolocnosti sa citit lepsie alebo ze tucni ludia maju tukom vyplnene vrasky, cize vyzeraju mladsie ako chudi :-P
ahojte...
ja mam dnes tiez zly den :( a zlu naladu aj.vobec som z toho neni stastna lebo som dnes zatial jedla len dvakrat ranajky (cerealie s mliekom nizkotuc.),no ved je to sladke,mozog si to pytal pre potesenie :(
aj ja vam vsetkym co ste tu dnes pisali drzim palce na zvladnutie problemov a stresov!
inac do tejto temy som ja zacala pisat len vcera tak dufam ze mate otvorene pro nove lidi :))
Babýýýýýýýýý mojee ja som dneska len a len hladnaaa :/
neviem v čom je to :/
došla som domov dala som si polievku a teraz mam graham. rohlik a tresku :/ a ete som hladnaaa je to normalne? :D
oj :D
uvidíme čo bude do večeraa :D
pekny dnik praajém ;)
ahojte baby.co to tu citam?helus urcite to zvladnes zacni pekne chodit na cvicenia a urcite to dokazes moja.
annika aj ja mavam niekedy dost vela stresu hlavne v praci..a vtedy mi je vzdy tasko a stale ma bolieva vtedy brucho takze sa drz annika.
maoam tebe neviem co je ale vela vela energie a stastia nech to vsetko dobre dopadne.
marijam to mas taske s tou pracou.preco tak robis?to je zle kvoll financiam..mas to tiez taske.a to ze si niekto mysli ze si anorekticka len koli tomu ze si chuda tak nech si mysli co ta po nom.a hlavne ze mas priatela a ten ti pomaha :)
dnes pride vsak?
no a ja vcera velmi zlee:rano bez ranajok potom kusok sucheho peciva potom ovsena kasa orieskiva potom asi 3vanilkove rozteky potom zopar chipsov a asidva a pol zemiakovej placky a to je vsetko :( a dnes:rano rohlik+oliv olej+vajce a zeleninka a teraz kava.vcera som tu hrachovu omacku nevarila tak budem asi dnes :)