ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Oj baby dala som si krupicuu nemohla som vydržať :/
Akuraat si pišem na zajtra čo s papkam :)
R: grah. rohlik s maslom a hyd. šunkou
D: (idem ku zubarke tak uvidíme ako kedy možem jest :/ ) Dačo so zeleninkou by som si dala
O: Chrachova polievka
Ol: Hnede pečivo so zeleninkou plus jablčko
V: Zelnina alebo jablčko a možno joogurtik :)
Dufam že to nejako vydržiim :))
Čo vy na zajtra? :) Mate niečo zaujímave na plane?,na jedenie?
Danka gratulujem :-) Inak baby je to skvelé, že sme tu už nejaký ten mesiac...a je vidieť výsledky :-)
Ahojte. Nasiel som super stranku na motivaciu. Obzvlast pri chudnuti to byva niekedy tazke sa prinutit cvicit alebo nedat si nejaku maskrtu. Odporucam.
www.dennamotivacia.sk
ahojte :)
monikahan kraasne ti to ide gratuluje
m a vitaj tu :) a rokov. mas kolko?
danka no supeer velka gratulacia si sikulka super proste :)
juj, ani neviem na čo reagovať:) kaqa mňa keď chytí taký bezdôvodný hlad, dám si vlákninu. niektorí ju zatracujú no ja si dám denne 1x určite vygoogli si. čistí to črevá a naplní brucho. a cottage mám najradšej čistý a keď mám chuť, dám si do neho oregano, alebo červenú papriku alebo korenie a k tomu rajčinu a papriku. mňam!
baby, dnes som sa vážila a merala a za január som dala dole 3kilá, 9 cm z brucha a 3 cm z nohy , takže ja mám dnes super náladu a neviem sa dočkať zajtrajšieho cvičenia. a papala som dneska na obed rizoto z ryže natural a na večeru bude cottage. baby všetky sa držte, pozrite na slniečko, to vám dodá energiu :)
Vidim,ze od vcera vecera sa to tu rozhybalo,jedna radost,tesim sa tomu.Inac ja som dnes papala fajn,rano nalacno odber krvi,a zobrala som si so sebou cerealnu kaizerku+ sunku+ syr,zeleninku som k tomu zabudla.A do krabicky som si nachystala hrozienka+ vlasske orechy,keby bol veliky hlad,a pomohlo mi to.Teraz som obedovala velmi hustu polievku vsetka zeleninka+ zelene lusky+spaldove krupy.Pochutila som si,a zahriala ma.Bola som vymrznuta.Inac ten COTTAGE je super s nakrajanou kapiou.Baby drzme sa,vsetko bude ok,a my budeme stihle a zdrave baby.Ja som taky smejko,nic ma nerozhadze,a vzdy si vravim,ked sa nieco vyskytne,este bude aj horsie,zato ma vsetci beru,ako partizana.mAJTE SA KRASNE A PEKNY DEN.
MonikaHAN,gratulujem je to super,ako ti to ide.Vitaj tu medzi nami chudnucimi.
Ahojte babenky chcem sa s vami zapojit do debaty aj do chudnutia. Ja som si dala od noveho roka zavazok, ze schudnem. Som 5 mesiacov po porode a dost som nabrala a chcen aj dost schudnut. Od 10 januara sa snazim jest zdravo v malych porciach a castejsie, ale to nestaci chodim 2x do tyzdna aj na zumbu. Zabudla som podotknut, ze este kojim. Schudla 3-4kg. Ja len dufam, ze digitalna vaha vazi dobre?
marijam ja viem musi to byt taske a ja mam zas pocit ze odkedy je euro omnoho viac minam a ani neviem kde proste tie peniaze miznu.predtym som si vedela i nasetrit ale teraz nehrozi.proste ked som mala predttym v penazenke 500sk tak som si povedala ze mozem kludne dakam ist sa zabavit lenze ked mam 20e tak sa tozda ze nic nemam a hned je prec..