ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Baby tema o zuboch je fajn,len ked nebolia,a nie su problemy.priatel vedla mna je polievku tu s tymi spaldovymi krupami zeleninovu,a zatial cusi,ani pindy nema,zeby mu chutila?Noo ja som dnes googlila recepty na pseno,a zistila so,ze doost bielkovin.Skoro ako sosovica.
Bože baby!! Normálne ma prepadla chuť si dať tie banány :-D Ale to asi preto, že som sa dnes dosť načuchala vône z tých zemiakových rožtekov čo som robila :-D Zajtra príde priateľ tak som napiekla..ja mu vždy niečo upečiem keď má prísť :-) Nech sa má dobre pri mne :-) I keď ja varím a pečiem veľmi rada :-)
A baby ja som nevylomila zub..ja som si rovno zuby vybila keď som bola malá :-D
helus ja som stratila polku zuba, ked som si kefkou cistila zuby :D
Marijam aj ja som volakedy zobkala susene banany,ale asi pred 6 mesiacmi,pri chrumani odletel mi zub aj s blombou,odvtedy som to do ust nedala.Mam uz strach,a zubar sa rehotal,ked som mu povedala,pri com som stratila polku zuba.
Helus ja zas keď ma prepadne chuť na sladké tak sušené banány....Im neviem odolať :-) Ale tak zas dávam si pozor no :-)
ahojte,podarilo sa mi od leta do novembra schudnut 11 kg....a odvtedy akoby utalo...nic...ani cm sa nehybu,ani kila...cvicim,papam malo dietnych jedal...prosim,poradte,v com je problem?zeby zimnym obdobim??
Marijam som rada,ze ti ten Cottage chutil,aj ja mam ine chute,odkedy som sa zacala zdravo stravovat.Ale ked mam chut na sladke,tak mam zo sebou vzdy hrozienka+ orechy,alebo nejake semienka slnecnicove,alebo tekvicove.
Dana660 prijmi moju uprimnu gratulaciu.neviem uz kto tu spominal Smakouna,ale ja som kupila pred 1 tyzdnom take nieco podobne.Predavaju to v Terne,mozno,ze aj inde je to dostat.Je to z vajecnych bielkovEGGESCHCHE.Len zatiam som nepozerala,ako sa to pripravuje,musim vygooglit.Inac asi som tu medzi vami najstarsia,mam 46 rokov.Zajtra dy som chcela spravit na obed Spenat+ vajicka.A rano Psenos mliekom,ale chcem si dat do toho rozmackany banan,lebo idem plavat.Inac dnes som mala chut na tvaroh+ skoricu+ medik.A to bola moja vecera.Aj ked moc dietne to nebolo,ale nevadi.Cez den sa drzim na 1 ,tak trochu zhresena sa da zniest.pekny vecer vam prajem.
marionetka, dúfam, že sa pozviechaš a nazbieraš sily!
..vam sa zije ze sa vam chce snazit.mne sa nechce,ja som neska mimo :( ale to je asi do inej kategorie,s takou farebnou spiralou..