Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

annika dakujem a dufam ze ich bude este koopa :) musis jest tak do tohi! :)
marijam aj ja mavam svoje dni take no krce mavam prve 2dni potom ok.a varit?asi nic idem k mame tak sa asi ulejem z varenia :)
papam tekvicove semiacka :)

marijam

Ahojte baby..Dnes mám blbý blbýýý a ešte blbšííí deň...Od rána som nervózna...nemôžem sa zohriať..u nás je asi -30 och!! Čo by nevadilo už si kúrim v piecke :-) Naviac dnes ma prišla navštíviť "tetka z ameriky" (dúfam, že viete ako to myslím :-D) Takže budem zas málo jesť...mne vtedy vôbec nechutí lebo mávam svoje dni dosť bolestivé..najradšej by som len ležala....:-/ Ráno som sa prinútila...ale normálne cítim, že som sa až prejedla. A naviac..dnes som sa schválne ráno postavila na váhu a ukazovala 57..skoro ma šľak trafil. Budem sa musieť nútiť aby som jedla tieto dni..:-(
A vy ako babule?? Čo idete dnes variť??

Annika1987

sloniatenko, tiez som vcera malicko jedla. len rozok, asi tri lyzice ryze a vecer to miesane vajicko s uhorkou. dnes sa budem nutit viac, budem jest tak, ako chcem! a zajtra sa aj ja meriam a vazim, tak potom napisem, ako pokracujem :)
a velmi gratulujem k tomu zlezenemu centimetru!! :) je to jeden z mnohych, ktore budu nasledovat dalej ;)

sloniatenko

ahojte kocky tak ja som vcera moc malo jedla :( mala som rano rozok zelenina vajce potom kava a kustik rozteka a potom az vecer o 19h polievka husta zrmiakovo hribova+chlebik.annika super ze si sa najedla :) a ked som citala ako danke ubudli tie cm tak som povedala ze kuknem i tiesvoje.no ja som sa 1krat merala min.tyzden a teraz len tak zo srandy a zda sa ze mi ubudlo odvsadial 1cm.teda okrem brucha :( tak tak :) a dnes ranajkujem polievku a chlebik :) a u vas ako?

Annika1987

Helus, klobuk dolu, ze si sa aj na vianoce drzala svojho. Si motivacia.
a co take zvyknes nosit v kabelke so sebou ako zachranu? toto nikdy neviem :)

Helus

aNIKA1987 gratulujem ti k chuti do jedla,koonecne nieco fajn.A to ze si nemala sladkost je tiez fajn.Inac pseno je veliky sacharid,ale aj bielkoviny ma zastupene,tak je super na rozbehnutie dna.Ani ja nejedavam fastt foody,ani bagety,vzdy mam zo sebou v kabelke,alebo ruksaku,nejaku zachranu,aby som nevbehla do obchodu,a nekupila si blbosti na jedlo.Baby drzte sa.A inac priatela som vyspovedala,ci mu polievka chutila,povedal,ze by to chcelo feferonku.Takze castejsie mu budem davat take polievky s krupami.On radsej pecene rebro,alebo dobry rezen,co ja vobec nie,Ani na vianoce som take nejedla,drzala som sa svojho jedalnicka.

marijam

Keď som jedávala ovsené vločky tak mi to hovorili, že sa z toho priberá :-D Tiež som sa tomu smiala..A presne ako píšeš..hlavné je neprejedať sa...a už vôbec nie večer :-)
Ja tie fast foody nenavštevujem...bagety nejem..takže si myslím, že sa nemám čoho báť..jedine, že by som aj zo vzduchu začala priberať :-D

Annika1987

marijam, mna raz na sportovom fore vysmiali s otazkou, ci sa z ovsenych vlociek pribera. a napisali mi, ze pribera sa nie z jedla, ale z mnozstva. tak toho sa aj drzim. ked sa neprejedam, nebudem priberat, zvlast ak nejem sladkosti alebo fast foody... a odvtedy si to takto vzdy hovorim :)

marijam

Ja som dnes čítala na jednej stránke...jedna baba tam písala, že z toho pšena pribrala..ja neviem či to jedla raňajky, obed, večera...Inak som sa tam dočítala, že je to celkom fajn do chleba pridať a tak :-) Takže to vyskúšam keď budem piecť chlebík najbližšie :-)

Annika1987

Helus, pseno je take bielkovinove? ani neviem, aku to ma skladbu, ale pre mna su obilniny rovno sacharidy :D
ja prave papam veceru po cviceni, urobila som si miesane vajicka a nakrajala k tomu salatovu uhorku, konecne dnes jem prve jedlo bez zovreteho zaludka, to cvicenie ma uvolnilo :)
ale je to otrasne, nemala som ziadnu energiu, a ked clovek nema energiu, tak to cvicenie mu nesposobuje az taku radost. dufam, ze uz to bude len lepsie :)
vo stvrtok to bude dva tyzdne, co sa snazim, a nemala som ziadnu sladkost, a najlepsie je, ze na sladke nemam vobec chut, pricom uz som mala aj svoje dni :)))