ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Annika1987
Srdečne Gratulujém :)
Juj tešim sa s tebou :)
Ako babenky ako začinate dneska a s čim?
čo už všetko ste spapkali?
Chcela by som sa spýtať či je zdrave piť dosť často čaj?
Maoam, od isteho casu mam spravnu metodu asi na vsetko :D dakujem ti
Lucka, co robim? ranajky, desiata - sacharidy (pseno s mliekom, grahamovy rozok s maslom a zeleninou, jablko), obed - davam si, co prave v restauracii maju, ale uprednostnujem hydinove maso a zeleninu, troska ryze nezaskodi alebo zemiak..., olovran - grahamovy rozok so zeleninou alebo zvysok od obeda, vecera - miesane vajicka so zeleninou, tvaroh so zeleninou, kuracie maso so zeleninou...
za tie dva tyzdne som nemala ani kusok sladkeho, lebo mi vobec nejde na chut, hoci predtym som bola zavisla a kazdy den som mala aspon jednu-dve, no a chodim cvicit dva razy do tyzdna tae-bo, co je taky narocnejsi aerobik
a to je vsetko :)
a ozaj - prisla som na chut cajikom, cely den si varim, zacala som kamilkovym, ten som minula, tak teraz pijavam matovy, ked ho miniem, prejdem na zihlavovy :D a uz sa tesim zas na kamilkovy...
a zacinam s jogou, zatial doma, ale casom uvidim, mozno by som chodila raz do tyzdna niekam von na jogu
Ano,ja som z temy tvrdy trening za mesiac dole 4kg.
ahoj lucka tucka i ty chudnes?
ahojte babule,
prajem vam vsetkym pekny dnik a nech sa vam vo vsetkom dari
Annika1987: wow, gratulujem k tak velkemu uspechu za tak kratky cas :-D, super, asi si zvolila TU spravnu metodu :-DD
Annika1987 : a co robis ze tak pekne chudnes?
Lucka, zacinala som - neviem vahu, lebo sa nevazim :)
vyska 159 cm, vaha tento vikend 49,5 kg
a pri mojom type postavy su pre mna najdolezitejsie boky a zadok, lebo mam vyslovene zensku postavu, a pred tymi dvomi tyzdnami som mala v bokoch 98 cm, co je na moju vysku dost :D a teraz mam 96, chcem mat 90-93
babulky, dakujem za gratulacie :)
anika gratulujem!!!!! ja som sa zabudla odfotiť ale hneď to v sobotu napravím. super jejda, normálne si ma naštartovala, som nechcela ísť cvičiť dnes, ale veruže si doma pustím na wii zumbu a trsnem si trocha :D a ďakujem za radu s tou ryžou, dám si tú sóju s čerstvou zeleninou len. sóju mám uvarenú už od včera, tak ju nechcem nechávať na zajtra.
sloniatenko dobré ránko:) z troch tofife určite nepriberieš. neboj!
prajem vám príjemný mrzaivý deň.
btw. mirijam, koľko stupňov máte dnes? neumrzla si tam ešte? :)
Super Vam to ide kocky,drzte sa.
Annika1987 : vyborne vysledky.Ake si mala miery,vahu,vysku ked si zacinala chudnut?
annika gratulujem no super kraasne si za tie dva tyzdne zostihlela :) super :)
ja som vcera mama 3x toffife :( a na neskirsi obed segedin a vecera polievka+chlieb.dnes ranajky chleba a polievka neskor zase.obed neviem