Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

jooooj HELUS blahoželám!!!!! dnes máme veľmi úspešný deň pozerám! aj anika aj ty, to je úžasné! blohoželám moc moc moc!

Helus

Ahojte baby musim sa vam pochvalit dnes som sa vazila asi po 2 tyzdnoch,a skoro som odpadla v decembri 12 som mala 65 kil,a dnes rano 61.3 sok na chytil,tak to som necakala vobec.A pritom skoro vobec necvicim,len to plavanie,a bicikel,ale menej,mam po operacii toho kolena v decembri.A moj ciel bol dat to dole zo 76 na 65 a hla mam este menej tesim sa tomu.Ale uspokojim sa z takou 60 tkou,a potom uz len udrziavat.

Annika1987

Lucka, praveze ja to nerobim tak, ze po 18tej nejem. Pretoze o 18tej mi este len zacina taebo, hodinka cvicenia, takze k jedlu sa dostanem doma az o takej 19.45, kedy si aj dam normalnu bielkovinovu veceru. A cvicit musim aj ja, teda aspon verim tomu, ze mi to pomaha tak celkovo.

evik1

dám do jenskej misy zemiaky na kolieska,mrkvu,cuketku,pokvapkám oliv.olejom posolím,,zakryjem,idem na elip.a potom si tam môžem dať buť mozzarelu,al.tofu,čo mám za bielkovinu.mohlo by sa to poliať aj rozšľah vajíčkom,žltky nejem,takže bielok+ bylinky,petržlen,ligurček,bazalka....podľa zásob.

dana660xz

luckatucka, to máš presne ako ja. ja bez pohybu by som nedala ni deko. a čo cvičíš? mne končí o týždeň permanentka na vacushape a ďalšiu si nekúpim, lebo je to drahé, tak neviem čo so sebou.... láka ma tae bo ale obávam sa že na to by som nestíhala ešte.
sloniatenko: bleskovku? keĎ varené tak moje obľúbené rizoto, alebo granatiersky pochod, cestoviny so zeleninou a keď nevarené tak tvaroh, cottage alebo mozzarela s rajčinou.

Luckatucka

Annika1987 : tak to je v pohode,ked takto chudnes.Ja obdivujem kocky,ktore vysadia sladkosti,nejedia po 18:00 a za mesiac zhodia 3kg.Ja by som ale takymto systemom nezhodila.Ja musim cvicit min.5x tyzdenne a poriadne makat min.hodinu.Inak nezhodim.

sloniatenko

danka myslim ze spravne :) kaqa caj urcite neskodi :) dufam ze ho nesladis? :) a co si myslite o sladidlach?dajte radu co na obed najlepsie nejaku bleskovku :)

dana660xz

kaqa ja pijem čaj vlastne celý deň v tejto kose :) ráno som mala čierny, teraz pijem zelený a nachzstaný mám aj roibois. a popri tom vodu. keď si čaj nesladíš, tak to asi neškodí.
ja som dnes mala na raňajky 3x knackenbrot s lučinou, desiata boli ovsené vločky a mlieko + jedno mini jablko. obed bude twen fazuľový prívarok s vajcom. olovrant acidko a knackenbrot a večera soja so zeleninou. ozaj, robím to správne? lebo už si nepíšem zloženie tuky, bielkoviny sacharidy a nerátam kalórie, tak neviem, myslíte, že je to OK?

Maoam

Annika1987: na toto som sa dala aj ja, uz mam 7 dni bez sladkosti (!!!), co je u mna asi zivotny rekord, ale ked vidim, ako to u teba zabera, tak dufam, ze zaberie aj u mna :-), zvolila si spravnu cestu, ziadne sladkosti, minimum sacharidov, vela bielkovin + sport, super