ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
danka, mne sa nejak obratili chute. ovocne caje som milovala a pila som ich kazdy raz, ked som si varila caj. a bylinkove som do seba nedokazala dostat. ale fakt ako som sa nejak prepla do ineho rezimu pred dvomi tyzdnami, zrazu mi ovocne vobec nejdu dole hrdlom a za bylinkovymi sa blaznim... ovocne urcite nie su skodlive alebo nezdrave. asi zalezi od toho, ako su vyrabane a co vsetko v nich je. ale nebala by som sa ich, ked ti chutia, tak smelo :).
dana660 ovocne nepijem su prifarbovane,a to ja nemusim,radsej zelene a bylinkove.Pred tyzdnom som kupila sipkovy,a jaky bol kysely,babka ho veselo pije,aspon ho zuzitkujem.
Tak ale keby vam napisem moj doterajsi jedalnicek ... tak to byval fakt extrem bez obmedzeni :DDD Vzdy cez zimu prieberiem nejakych 5 a viac kg a potom zaciatkom roka to dam takto dolu ;)
No tie ovsene vlocky z vodou su fakt nechutne, nastruham si dotoho este jablko :DD
Fakt je to vsetko take nechutne ale ja som taky extremista :DD
Prave pijem ten zeleny caj z litrovej termosky iba taky bez cukru bez vsetkeho :DD tiez nic moc ....
No je toho jedla malo ale tak je to ucinne ja budem radsej takto chvilu trpiet a schudnem a nasledne zaradim uz iba udrzovaciu fazu ....
anika - nooo george nám málo papá- veď naozaj aj ja zjem viacej. to čo má george na raňajky ja mám na desiatu a o 2 hodiny potom som zas hladná. ale zas, na každého iné zaberá. ja vypijem aj 6 čajov denne. hocijaké, zelený čierny bylinkový ovocný z čerstvého zázvoru. hocičo :) a ovocné čaje sú nie dobré, keď ich nepijete?
george tie ovsené vločky s vodou... to ako chutí? ja som to vždy len s mliekom robila. ako to robíš?
Helus, tak to mas velku pravdu, ze kazdemu chuti iny cajik. Lebo ja by som sa vkuse iba nalievala harmancekovym cajom :D. Takisto ovocne caje nepijem. Ako som zmenila stravu pred tymi dvomi tyzdnami, tak - dovtedy len ovocne, odvtedy len strasna chut na bylinkove a ovocny by som nevypila... :))
george, a to ti staci? :-o vsak zjes menej ako ja :D a hlavne malo chutne mi to pripada a chyba ti olovrant, ale pokial tebe to vyhovuje, tak je to idealny jedalnicek.
maruska ten popradsky caj neobsahuje list senny,obsahuje pokial si dobre pametam eukalyptus,zihlavu,a este nieco,ale to uz si neviem spomenut.Ale vecer to isti struhany zazvorovy cajik.Prevencia proti chripke.
Annika1987 vies nie kazdemu chutia rovnake caje,niekto zboznuje Harmancek,a ja ho do ust nemozem dat napina ma uz od detstva.Ale ine bylinkove caje vsetky,a dnes som si kupila aj Medovkovy cajik.Som jak taka cajovna doma,uz dostavam vynadane,ci este tych cajov nestacilo,a ja som jak maniacka.Jako nahle nejaky objavim sups a uz ho mam v kosiku.Nikdy neobidem regal s cajmi.Aj v praci som naucila baby cajicovat,vzdy poviem treba pitny rezim.Ovocne caje vobec nepijem,ale vsetky ostatne ano.A milujem zelene caje.Inac to psyllium ochutene ani nebudem kupovat,ked je to ako acidko,ostanem verna klasike,bez vselijakych umelin sa zaobidem.
george vitaj medzi nami :)