Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ahojte babule:)
kaqa- keď sa cítič príliš sýta na to, aby si jedla každé tri hodinz, tak jedy každé 3,5 alebo 4 hodiny, viac nie, alebo si zmenši porcie, aby ťazyasýtili len na tri hodiny. zvládneš to neboj, si šikulka :)jedálničkek na inšpiráciu z tej stránky je super! len tak ďalej.
sloniatenko- aj ja mám oddenes svoje dni, ale ja som prišla domov o piatej a zožrala som 2 celozrnné žemle s jedným plesnivým syrom a ako keby toho nebolo málo tak ešte jednu s nátierkou a potom ešte dokopy asi tri hrste piškót. úplná katastrofa! takže cez tieto tri dni to budem musieť zo seba vycvičiť.
a dnes mám vlastne na jedenie to isté čo včera, akurát že na olovrant si dám acidko a knackenbrot a na večeru ten cottage cheese. držte palec :)))

kaQa

Aojtééé Babenky :)
Tak ja som v noci vymrzla:/
oj nekurili nam brr :)
Tak zatial som mala ranajky o o tri hodinnky to je obed si dam polievočku:)
Idem dneska na chatu tak uvidime ako tam vydrzim:)ale verim si :)

sloniatenko

tak baby ahojte no ja som vcera prisla domov po robote hladna a kedze nebolo navarene tak som si od hladu dala lyzicku medu a 1vanilkovyroztek a potom este 1bonbon toffife :( mala som nanho strasnu chut teda na sladke az som nechapala ale dnes rano som dostala svoje dni tak myslite ze ta chut na sladke s tym suviss?predtym som to nepostrehla asi lebo som furt jedla kopu sladkeho :( i dnes mam chut :( no a vcera som obedovala dusene masko+crlozrnna cestovinka a vajce.potom uz nic.malo asi ja viem ale ten. obed bol az o 17h no skor to neslo..a ani vazit sa nemozem.dnes na ranajky mam chleba vajce zelenina oliv olej.a vam to ako ide?

Maoam

Helus, ahoj, ty si bola kedysi v nasej vedlajsej teme Tvrdy trening, ze?
citam, ze si vdaka plavaniu krasne schudla, ono sa to nezda, ale ak chodis plavat kazdy den, tak plavanie je na chudnutie uzasne, chranis si pri tom klby a vyborne uvolnuje svaly. Krasny ubytok na vahe, baby moje, fakt ma inspirujete. Ked Helus po operacii chodi tak casto plavat...proste klobuk dolu.

marijam

Krásny večer baby moje :-) Nestíham si to tu prečítať....:-) Nemám nejak dnes čas..ešte mi treba drevo ukladať v pivnici lebo tuhne u nás parádne :-)

Baby nezamrzla som..mali sme tu ráno niečo cez -32°C Ale prežili sme..:-D Dnes mám celkom fajný dník...Raňajočky ako obvykle Chlieb, zelenina, maslo a syr..obed koložvárska zo zemiakmi...a teraz na večer som si dala trocha cottage, a neodolala som tým rožtekom čo som robila :-/ :-P No a dnes ma priateľ prekvapil a upiekol koláč z kysnutého cesta...ten si dnes určite dám...to sa predsa neodmieta :-)

KaQa

-odkaz odstránený-
dobry jedalniček :)
inšpirujem sa!
(ked mam jest každe tri hodiny myslim si že priberiem citim sa strašne syta :/ aj ked jem zeleninu ovocie..možno sa mi to zda a ide to asi dobrým smerom..ale mam taky blby pocit)

dana660xz

kaqa vieš prečo spíš? lebo ješ málo. skús si nahodiť do www.lucy.cz čo si dnes zjedla. vyjde ti tam šialene malé číslo. zlý pomer - bielkoviny, tuky, sacharidy. vieš koľko energie máš prijať? v akom zložení? keď budeš takto zobkať tak nikdy neschudneš, lebo telo má z toho šok a všetko ukladá na horšie časy, dávaš mu málo a telo šetrí energiu, teda spíš a možno aj priberáš.
kaqa musíš sa zaktivizovať a jesť každé 3 hodiny plnohodnotné jedlo a nie kávu 3v1, to je samý cukor a chémia.

KaQa

Aoj medzi nami :) george303
Baby dneska mi to nejd enejkao :/
Rano som mala grah. rohlik maslo šunka čaj.
Polievku na obed medzitim dve čaje.
Neskor kusok Francuzskych zemiakov :/
A teraz kavu 3v1 s cukrom :/
Všimla som si že v posledných dnoch som unavená :/ stale poobede spim a spim a spim :/
oj :/