Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

AHOJTEB BABY PRAJEM VAM PEKNU SOBOTU,AJ KED JE MRAZIVA.JA SOM DNES MALA OVOCNE RANAJKY,AJ DESIATA BUDE OVOCIE,A OBED KURACIE SOTTE S KOPOU ZELENINKY.INAC DAVNEJSIE TU BOL RECEPT MRKVA DUSENNA A TROCHU SMOTANY,ALE PODLA MNA TO MA VELA SACHARIDOV,NA TAKE MAM CHUT NA VECERU.ESTE UVIDIM,ALE URCITE NEJAKU ZELENINU.S BIELKOVINOU.

Helus

Anika1987 mozem povedat,ze som to s tou vecerou prehnala,viacej som zjedla,ako som mala,pojdem na prechadzku,sa vyvetrat.

Helus

Noo tak ja som uz po veceri spravila som si z tvarohu falosnu tresku:tvaroh,2 varene vajicka,1 struhana mrkva velika,mala som velike oci,cibula,asi 4 kysle uhorky,a trochu korenia+ vegety,a mam aj na zajtra,bolo to mnam.

Helus

Inac baby ja mam diagnozu jasnu,bola som poobede kvoli tomu caju na chudnitie v tescu,bol tu prispevok,ze krabica nie je slta,zltu mam doma to je STIHLA A FIT.a ja som obzerala regal,podla krabice,a hla mali ho,sups uz ho mam uvareny .Potom podam hlasenie,ako mi tento chuti.

evik1

Ale babky,ste ma potešili,Danka,keby si behala toľko rokov,tiež by si to brala ako cestu do obchodu,ale keby si videla moje nohy,tak by si si povedalal:to pre toto mám behať???Helus aj ja poznám ten bielkový syr,majú ho aj v milk agro,ale my na dedine máme takú smolu,že ani tofu sem nevozia!Chápeš,ide zo do akcie a vedúca asi povie tam hore: nám to nevozte,tu to ľudia neberú ani to nepoznajú /98%staré baby,čo kupuju max chleba a mlieko!/jasné,že to nemaju kedy spoznať a zvyknuť si na to,tieto predavačky trpia stihomamom,že sa im to skazí a potom musíme nakupovať v meste,cottage,syry a i,potom o to menej sa to kupuje tu a tak nemajú dôvod to obj,ach začarovaný kruh.

Helus

dana660 no doobeda vybavovacky,a potom u dcery pecenie,ale slubila som vnucke strudlu,ale aj ja som mala na nu chut,a vylizovala som hrniec od plnky,mnam bola.Inac sa mi dcera dnes pochvalila,ze schudla od 1.1 5 kil,mala 85 a dnes rano 80.3 to som ostala prekvapena,ze netaji svoju vahu,vzdy ju tajila.Ma 26,ale 10.2 bude mat uz 27 rokov.Pekne sa rozbehla,chodi cvicit 2x do tyzdna,a stravuje sa sposob delennej stravy,aj ked niekedy pomiesa bielkoviny zo sacharidmi.tesim sa ze sa konecne rozhybala nieco zo sebou robit,vzdy kukala na mna,a teraz v decembri,ked ma videla u mna doma len v tricku,povedala,ty si ale schudla,potesilo to velmi,asi som ju tym nastartovala.Ona nema rada temy o chudnuti,ale asi sa meni.

dana660xz

ahojček, no sloniatenko, ja sa síce neponáhľam s chudnutím, ale keby som nevidela výsledky, tak by som sa na to asi vykašlala ako sa poznám. a 31.1 som mala 56,5 kg. 2 kilá mesačne mi bohate stačia :)
ahoj helus, no už si nám tu chýbala. nemáš mať prečo výčitky, ty si vzorový príklad chudneš jedna radosť a pekne zdravo ti to ide.a
evik, ty si akože dnes odbehla 10kilometrov? lebo keď áno, tak klobúk dolu, klaniam sa. ja neodbehnem ani jeden kilometer :D

Helus

Evik1 ako ti zavidim ten beh,aj ja som volakedy behala a bolo super.Ale verim,ze ked mi vymenia ten kolenny klb,tak si este pobehnem.rychlu chodzu tu praktizujem,aj ked pomalsie,ale aspon daco.Inac som pozerala na ten vyrobok Smakoun na Slovensku to je EGGCHEESE.jE TO CISTO BIELKOVINOVE,A MAJU NA STRANKE AJ RECEPTY,TAK ZAJTRA SI SPRAVIM .Som zvedava,ake to bude.Mali by to mat aj v Tescu.ja som to kupovala v Terne.