Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

evik1

mirijam,Ty si odkiaľ? ja som dnes o 10:30 behala 10 km,pri -20tich,som maslela,že to bude brutál ,ale dobre som sa obalila,ešte som sa aj spotila,ale rýchlo domov u mna je to najhoršie s rukami,plúca mám už ako z hrošej kože za tie roky,toho sa vôbec nebojím,to skôr,ked som vošla dnu.Stehná mi vyštípalo,že až.Ved deti išli potom von a vydržali cca 20 min a to sú otužilé,veru krv tuhne v žile...

sloniatenko

ahoj marijam no ano u nas -16stupnov :) brr u teba by som uz zmrzla.i ja sa od vas ucim :) danka realne?no asi nie ved kam sa ponahlat nie?teraz mas kolko?cez 60?ja nemam daaky velky ciel len aby ta blba vahana konci mesiaca ukazala aspon 66kil to budem vedet ze to snad pojde .a co dnes jete?ja:rano chlebik vajce zeleninka olej olivovy potom zas krajcek chleba a mandarinjy a teraz mini kustik chleba ibed bude zemiaky masko cibulka olej korenie a to sa pece +kecup a troskamajonezy.potom neviem :)

Helus

Ahojte baby prajem vam pekny piatok,a nech sa vam dari.Ja som dnes bola u dcery piekla som im strudlu makovu,z listkoveho cesta,a kusok som si odrezala na cestu,to mol moj olovrant,a vobec ma to nestve,pochutila som si,a ani vycitky nemam,ved naco.Namocila som si hrach,a idem varit polievku na zajtra.Rodina chce kapra vysmazanehotak oni ine ako ja.A vecer si chcem dat tvaroh,len este neviem ako,ale nieco vymyslim.

dana660xz

mirijam, že aká kosa? -32 stupňov som ja yatiaľ len videla v nejakom ruskom filme :D no nezívidím ti. ja som si dnes musela prehodiť cez nos šál, lebo sa mi nedalo dýchať a to som išla z domu o siedmej, to mohlo byť len -13 stupňov. brrrrr. až mije zima, keď si na teba spomeniem :))) inak aj ja som sa od vás mnohému priučila
ďakujem! a máte nejaký cieľ, že napríklad na február? lebo ja mám akože plán : -3cm boky, -2 cm nohy a -3cm brucho. a keby som tak uvidela na váhe 55 kíl na konci februára, asi by som bola našťastnejší človiečik pod slnkom :)))) je to vôbec reálne? čo myslíte?

marijam

Krásný deň babule prajem :-) Tie dni majú určite vplyv..mne napr. nechutí jesť....Ja to mám také zvláštne..ešte aj cez ovuláciu mám chúťky divné..Dnes mám svoj tretí deň...ale mám toľko energie..neviem čím to bude..:-D Teraz som si dala zas tie rožteky ...:-/ No čo už..Ale zas snažím sa stále niečo robiť :-) A ideme sa dnes s priateľom prejsť niekam do hôr..takže to vychodím :-)
Baby u nás bolo v noci -31°C..V BA je -16°C?? To u nás teraz na obed je -20°C :-)
Na obed varím šošovicovú polievočku..priateľovi a babke urobím aj rezance s makom..ja si nedám..sladkého dosť :-) Ja si budem pekne čajíček zelený popíjať :-)

Inak viete čo? Ja síce nechudnem..ale vy všetky ste pre mňa obrovská inšpirácia :-) Ako som v tejto téme..tak som sa mnohému naučila..fakt. Od každej som sa niečo naučila a tak :-) Dokonca aj cottage som prišla na chuť..:-) :-P Stačí to troška dochutiť a je to ozaj mňamka :-)
ďakujem vám babenky :-) A ako vám to ide?? :-)

sloniatenko

danka i ja som vcera pred zacatim mala chute selijake a som sa zlakla ze moje telo chce zas jest po starom proste secko do kopy lebo som uuplne zabudla ze uz mam dostat... :)

dana660xz

dakujem za podporu anika :)
sloniatenko no ja jeden den pred by som najradsej zjedla aj slona a najlepšie sladke slane kysele dokopy. prvý deň mi moc potom nechutí (aspoň niečo). ale moja naj kamoška cez svoje dni musí zjesť aspoň 3 sladkosti denne, iank je na nervy, ale inak sladké neje . určite to má vplyv, to som si istá! :) hlavne, že ideme ďalej. a naplánovala som si na sobotu aj nedeľu zumbu na tom wii, tak aspoň niečo :)

sloniatenko

ahoj danka cize i ty ked mas svoje dni viac jes?Ahlavne sladke?zatial som si nic dnes sladke nedala ale laka ma tu tycinka kastany..ale neviem si uz ani predstavit ze by som ju mala zjest celu to nie :) annika je riadna zima dnes rano v BA -16,5stupna :( a ano annika ma pravdu vzdy sa stravujeme predsa lepsie ako predtym takze mozme byt na seba hrde i ked si dame kusok toho nezdraveho :)

Annika1987

ahojte babulky, dolezite je snazit sa aj nadalej. nic sa nestalo, ze ste si dali aj cosi, co ste nechceli. inak stale papate zdravo. takto to aspon viete dodrziavat dlhodobo, hoci mozno chudnutie bude pomalsie :).
ja som si dala pred chvilou ten caj na chudnutie zas, nemohla som odolat, ale iba jednu salku :). a on nema zltu krabicku a obsahuje aj ten sennovy list, je to krabicka, ktora je spolovice siva a druha polovica krabicky je taka fialova.
a dnes rano mi skoro usi odmrzli :)) brrr