Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

joj babenky moje, asi je niečo vo vzduchu, ja som v sobotu spráskala 3 parené buchty s extra dávkou lekváru. už som mala podozrenie, že som tehotná :D zo soboty na nedeľu som bola na brigáde 12hodín na noháš, tak dnes som len spala a jedla zeleninový šalát s minimozzarelkami. zajtra aj ja do starých zdravých koľají.
ale identifikovala som svoje najväčšie slabosti: sladké a chlieb. takže toto je moja výzva na budúci týždeň, nejesť ani jedno ani druhé. verím, že to dám. iank som sa včera odfotila tak ako anika, tak o mesiac dúfam uvidím výsledok . držte sa!

marijam

Ahoj kočky..Tak ako postupujete?? Ja som to kus zvrzala tento víkend..Včera som piekla skvelý tvarohový koláč...samozrejme včera večer a dnes som neodolala.. Včera ako náhle som dopiekla tak som musela koštovať...ale nie jeden kus rovno 4 (možno aj viac)... Potom sme boli s priateľom u mojej mamy...tam som si dala tanier fazuľovej polievky..a hneď za tým asi 2 kúsky jej koláča :-/
Dnes som sa fajne doobeda držala...no potom mi prišla hrozná chuť na sušené banány..tak tie sme si dali s priateľom nie samé..ale rovno s čokoládou!!! :-( Potom zas koláč...Pohyb žiadny..včera bol u nás mordor..hrozne fúkalo takže ani na bežky sme neboli..:-( Ach jooo...som to za príklad..
Ale od zajtra sa vraciam s5 do koľají :-) Doobeda určite pôjdem na bežky :-) A to sladké už nechcem vidieť!! :-)
Dnes som varila kuracie prsia len tak na prírodno a ryžu :-) Takže aspoň to jedlo nebolo také kalorické :-)
Mimochodom som z Oravy ;-)

Kukulienka63

Pre Karčitku - ďakujem, si správna baba, že si mi poradila čo a ako, odteraz budem fungovať iba takto - dám Ti vedieť ako som pokročila :-)

malaanka

Helus
dávaj sem viac receptov,aspoň sa inšpirujeme čo jesť.Ten čaj mám aj ja,je naozaj chutný a ja si do neho dávam citron.
Pekný večer všetkým a zdarné chudnutie.

KaQa

sloniatenko:
Dobré bolo :)
Tak sladké asi 2 tenke keksiky a cukriky a ktomu kusoček chispy:/
ale neitim sa že nejako veľa toho bolo...mno ale bolo ,,,,
Idem si dať vaíčka na olovrant.
čitala som že lepšie je si ich dať poobede ako rano č sa mýlim?

sloniatenko

ahojte baby tak ja vcera:ranajky trocha acidka potom croissant jahoda na obed polka klobasky a dva chleby horcica potom 3kocky cokolady a banan :( ale zas som asi 6hodin v kuse chodila.no a dnes zatial len acidko.ako u vas?ta smotana sa dava 12%a len trocha ak chces opisem ti hodnoty kj b st z tej knihy.kaqa a dobre bolo?a co si mala sladke?baby peknu nedelu :)

KaQa

Aojte baby tak akurat som došla z chaty:/
Neskutočna zima tam bola
Malo čo som jedla a ked som jedla tak som jedla hnede pečivo so salamkou hydinovou.
ale nemala som ziadnu zeleninu ani ovocie :/
Na obed a veceru som mala hydinové mäso so zemiakmy celkom fajne.
Bolo aj sladké. :/
Oj kus totho porušenia bolo ale od zajtra idem zase do starých koľajííí :)

Helus

Ahojte kocky prajem vam pekne nedelne ranecko.Ja prave pijem kavu+ zeleny caj.Varim na obed Madarsky gulas,rodina s knedlou a ja s cestovinou.

Helus

dana660 ja som sa vcera z nej prepchala,ale bola fantasticka.Dnes mam sote so zeleninou,od obeda.Mozno este si k tomu dam nejaky karelab.