Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Helus to je úspech!! :-) Gratulujem Ti!! :-) Ja sa držím na výšku 172cm mám 60kíl...Keď Ti mám pravdu povedať som zas neriešila, že ako sa stravovať...ja som rázne obmedzila porcie...jednoducho som si povedala, že chcem schudnúť ale žiadne diéty držať nechcem...tak som len zmenšila porcie..nepijem sladené vody, no "jem-nejem" tie sladkosti...skôr sem tam si doprajem..a po tej 6-tej sa snažím jesť čo najmenej..priateľ ma naučil na zázvorový čaj...čistý sypaný zelený čajík, ( s ktorým musím povedať, že sa mi pekne tvár čistí-čo ja som mala dosť problém z vyrážkami.. takže ak vidím článok, že zelený čaj pomáha k peknej pleti..tak tomu jednoznačne verím lebo to mám odskúšané) Začala som si ho aj sama kupovať denne vypijem aj liter a pol..a ten pohyb samozrejme nesmie chýbať :-) Preto hlavne sledujem ako sa stravujete Vy v tejto téme..aby som si to dokázala udržať...aby na mňa neprišli žiadne záchvaty prejedania sa a tak :-)

Helus

marijam aj ja som mala volakedy 100 kil,a udrziavala som sa par rokov na 70 kilach.Ale citila som sa sa zle,a zaciatkom decembra to bolo 65 a teraz v stredu 61.3.Som so sebou strasne spokojna,ale keby som mala chut na nieco dobre,tak si kludne dam,bez vycitiek svedomia.A verim si,ze uz kila nepribudnu naspet.Viem ako sa stravovat,a keby bolo este viacej pohybu,tak som heppy.Ale mam problem s kolenom,takze ziadna posilka,aerobik,ani zumba nemoze byt.Tak aspom prechadzky.plavaren,fit lopta.

marijam

Ja viem Helus :-( Ja len, že sa bojím toho aby som sa nevrátila k svojej pôvodnej váhe...Ja keď si spomeniem ako som jedávala...mixovala...miešala všetko dokopy..Troška ma to zastraší!! Vždy sa snažím jesť tak, že po raňajkách si dávam zelený čajík...a keď už sladkého si dať..tak nie hneď po jedle..počkám si a tak no :-)
Neschudla som 5 ani 10 kíl..schudla som omnoho viac..takže čo to viem..a ver, že sa nechcem k tomu vrátiť..:-)

Helus

marijam,aj ja mam v mrazaku kolace,este od vianoc,ale ani ma nenapadne vytiahnut,bude pre navstevu,ked pride.Mna tiez nelakaju blbosti jest,proste to vobec nepotrebujem,tak ako volakedy,vsetko miesat dokopy.

marijam

Asi je niečo vo vzduchu :-) Alebo ja neviem proste :-/ Akože baby..jedla som na obed okolo štvrť na jednu...Potom asi o dve hodiny tie banány a koláče..a je 7 hodín a ja vôbec nepociťujem hlad..:-/ Ako ja som všetko pekne dodržala len tie sladkosti..a to jedenie jedno cez druhé..:-(
Už nech sa z toho vyspím..:-/
Helus ja mám tiež doma stále sladkosti..mám ich aj na očiach...nikdy ma nalákali..ani nelákajú...len koláč, a k tomu ešte tvarohový..no koniec..Ale tak zas myslím, že lepšie si dať takýto koláč..ako nejaké nezdravé sladkosti ktoré obsahujú bohviečo no nie?? :-)

Helus

dana660 ty si mala dnes super jedalnicek salat+ mozarella.A brigada je fajn,aspon si si zarobila,ja tie 12 hodinove sluzby poznam na nohach,niekedy aj viacej.uz som si nejak zvykla,cely den chodit za pultom,a potom vecer cvicit uz nevladzem.

Helus

slonatenko ako sa vola ta kniha,odkila mas ten receptik,ak mozes prosim ta odpis mi tie hodnoty,na porovnanie,ak mozes,tak aj kolko coho,ine baby mozno budu mat inspiraciu,co varit.Vopred dakujem.

Helus

Ahojte baby,konecne od vas nejake spravy,uz som myslela.ze ste niekde zafukane.Inac ja vobec nejem sladkosti,sama sa tomu cudujem,priatelovi vzdy kupim,ma ich v nocnom stoliku,stacilo by sa len natiahnut.Ja si davam tie orechy+ hrozienka,som na tom zavisla doobeda.Inac dnesna vecera bola sterilizovane lusky,vlastna vyroba z leta.Na oleji osmazit cibulku+ cesnak,zohriat scedene lusky,a zmiesat s vajickom,ako prazenicu,dochutit sojivou omackou,korenim,vegetou,kto ako ma rad,a posypane syrom.Samozrejme bez chleba,ten k tomu nemusim,ale kto chce tak moze.Ja som si zvykjla vecere bez sacharidov,a uz by som nemohla k tomu ziadne prilohy,takto mi to chuti.A robievam si to dost casto.Ale zachvilu uz nebudem mat lusky,ale v obchode maju plne mrazaky,tak budem moct dalej luskovat.