Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ja tiež nebudem variť..o pol jedenástej..jedenástej idem na bežky :-) takže sa celkom teším...síce je vonku kosa, ale myslím, že mi určite zima nebude :-D

Ozaj kočky neviete či sa dá kúpiť v lekárni žihľavový čaj??

sloniatenko

marijam asi nejdem varit nic ostal mi zo vcera rezen tak asi zjem ten a kasa no zachvilu idem doroboty.
annika myslim ze je to ok pocity byvaju rozne ale pravda je zas ina :)

marijam

Ahoj Annika ..no ja mám niekedy ten pocit..:-/
Inak baby ja som sa nemerala nikdy..skúsim sa dnes a potom vám napíšem aké mám miery :-)
A vaše vysnívané sú aké?? :-)

Annika1987

ahojte kocky, tak ako sa dari? :) vidim, ze cajickujete :). zazvorovy cajik je mnam.
cez vikend som papala zdravo ako doteraz, ale stava sa aj vam, ze mate dojem, ze ste snad pribrali? :)) no ja mam fakt pocit, ze sa vo stvrtok odmeriam a budem mat o centimeter viac. neviem preco. ale ak to tak bude, je to v poriadku, ci nie? prosim prosim o podporu. :)) lebo jem zdravo, jem primerane mnozstva a nejem sladkosti a pijem vela caju. len som mala malicko pohybu cez vikend, skoro nic, a mam pocit, ze kedze jem normalne, tak ze som pribrala. na obleceni nie, ale taky pocit mam... co vy na to? je to ok, ak by to bola pravda?

marijam

Ale zas máš svoje dni..takže s tým aj nejaké tie chúťky kadejaké ..a variť čo ideš?? :-) Len sa hlavne nevzdávaj :-)

sloniatenko

marijam ked ja sa bojim..lebo ja vobec. nechudnem aj ked teraz sa vazit nebudem lebo mam svoje dni..ale neviem i teraz som si dala 1nonbon toffife...

marijam

Sloniatenko...jeden rezeň a kúsok bábovky..to nás nezabije :-) Moja je pred nami nový týždeň..tak všetko bude tak ako bolo :-)

marijam

Dobré ráno baby :-) Už dnes som sa hodila do starých koľají :-) Prišiel otec tak ku kávičke tvarohový koláč dojedli...aspoň ho nebudem mať na očiach :-) Teraz si už varím zelený čajík...neskôr idem na bežky...Ja budem mať dnes kuracinku a k tomu ryžu...a večer neviem čo si urobím :-) Pekný deň prajem :-)

sloniatenko

ahojte tak ako?ja vcera nic moc :( acidko potom kasa+2x rezen ale z toho som mala i na veceru a potom kustik babovky co som piekla :( ta kniha sa vola:hezky cesky hrave zdrave(petr havlicek petra lamschova) hodnoty toho receptu mrkva na smotane=1porcia:energia 542kj,B 3g,T 7g,S 12g,vlaknina 8g,cholesterol 17mg,sodik 153mg.

dana660xz

dobré ráno kočky :) heluš dakujem za recept. dnes sa chystám zas na tú tresku, neviem sa toho dojesť :) a zajtra odskúšam túto praženicu- teda, ak nebudem už prevajíčkovaná:)
pred 5 týždňami som si kúpila permanentku na vacushape na 15 vstipov, na začiatku ma odvážili na špeci váhe, ktorá ukazuje aj % tuku a také tie blbostičky. dnes ma prevážia, tak vám zajtra podám hlásenie, či to malo taký efekt,aký by som ja chcela, teda hlavne na to % tuku. a vlastne od zajtra si musím nájsť nové cvičenie, pretože, aj keby toto malo nejaký extra super efekt, asi by som nezvládla ďalších 5 týždňov stále tú istú monotónnu aktivitu. nejaké tipy?