Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Tak baby už som doma :-) Vymrzla som poriadne!! Hlavne na nohy mi bola zima tak sme sa s otcom vrátili :-/ Ešte ma aj parádne švihlo...takže modrina na nohe poriadna :-/ Zajtra sa znova chystáme...dúfam, že aj slniečko vykukne :-) teraz už papám obedík..kuracinku s ryžou..:-)

KaQa

Baby aojtee tak idem ja momentaalne do fiitkaa:D
som rada ze som vytiahla do fitka kamošku kusook zamakam na sebe:D
heh :D
Pekny den prajem :)

dana660xz

kaqa ahoj, no acidko neochutene, s prichtami obsahuje navyse umeliny a cukor.
sloniatenko, no ja mam dojem ze chudnem len preto, ze cvicim mne to bez toho jednoducho nejde. vobec ani deko to mam odskusane. bohuzial bez pohybu to asi nepojde ://// sloniatenko mas moj najvacsi obdiv za tie sladkosti. ja som vydrzala 1den (!!!). zacvic si 2 alebo 3 x tyzdenne a uvidis ze sa pohnes z vahy.
franzi ahoj :)

franzi

ahojte!
dlho citam vasu temu, sloniatenko musim sa tu teraz smiat! Ja som presne ako ty! Vcera reznik aj babovka asi mame rovnake chute :-))))).Vahu mame tiez rovnaku, ja sa cely tyzden drzim a potom pride vikend a uz je to v tam....! Ale to neva hlavu hore a ideme dalej! Vela uspechov v chudnuti prajem!

KaQa

Aojte baby
ake pijete acitko ochutene?či obyčajne?
Tak u nas zima a zima sedim doma a pijem čajiček zeleny :)
rano som mala rohlik biely:/ a s paprikou a maslom.
Nedavno žemlu s maslom a s hyd. šunkou a s uhorkou:)
Na obedik si dam polievočku mame hovädziu:)
Baby necitim žiadne zmeny ešte u mna asi preto že nechodim cvičiť.
Kamoška pride z daľeka o chviločku taak si pojdeme pravidelbe zacvičiť do fitka tak sa nesmierne teším na to :)
Ta taak držte sa baby :)

sloniatenko

danka ale ty si predsa uz aspon nieco schudla a ja ?ja nic.ved ani sladkesom skoro vobec nejedla az teraz som par hriechov mala..ako ja viem ze nejdem na 100%a necakam zazraky ale keby mi ta blba vaha ukazala aspon o kilo menej tak by som bola stastna stacilo by to na to aby som pokracovala..

marijam

Ahoj Danka :-) Potrebujem nejaký čistý žihľavový čaj..Ako som schudla tak mi hodne vlasy vypadali..:-( Tak potrebujem ich nejak zregenerovať..a kým sa roztopí sneh a začne rásť u nás v záhradke čerstvá žihľava tak to ešte potrvá...

dana660xz

annika podla mna je normalne 1 cm hore-dole. ked robis vsetko ako mas tak nevidim dovod na priberanie. neboj, vsetko bude fajn, ved ti t ide.
mirijam ja som nalepena na radiatore a von nemienim nos vys trcit do 16 30 dobrovolne a ty na bezky< no klobuk dolu . ten caj by mali mat na 100% v lekarni
sloniatenko mam presne tie iste pocity ako ty, ze nechudnem, dnes sa mi aj snivalo, ze som sa vazila. uz mi z toho hrabe. musim sa zas zaktivizovat a vydrzat aspo 1 tyzden vzorovo, aby sa to ukayalo na vahe nech mam zasa nave sily a motivaciu. ja sa tiez bojim, ze vsetko je to marne a niekde stale robim chybu, alebo ze na to jednoducho nemam byt tak disciplinovana...