Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

baby, nestihala som dnes obed, tak som si na obed nakrajala v praci mozzarellu a dve rajciny, mnamky :D ale za chvilu budem asi hladna
inak je aj nejaka mozzarella light? lebo sa jem tu tucnu

sloniatenko

ahoj daniela no nebidim na tom nic take zle :) ako myslim ze rybka ok a smazena bude?to tiez raz za cas neva teda moj nazor.trocha poprikladaj servitku a odsa olej :)

sloniatenko

ahoj danka no pecenu mozzarelku som este nemala ale urcite ju niekedy na obed skusim s tou zemlou znie to super a mozem ju zapiect len tak alebo ugrilovat??a opekat neviem ci by isla mozem skusit :) a kolko ma ten tvoj chlap rokov ak sa mpzem spytat :) bude i oslava ci len romantika vo dvojici? :)
helus aj ja som v robote do vecera mame to nastejno :( no a pozeral tu dakto ste to co jete?

Helus

dANA660 MISU NEKUPUJ,MAS JU UZ U MNA PRIPRAVENU,TO AKO POZORNOST PODNIKU.TAKA MALICKA AKURAT PRE TEBA,AJ JA JU POUZIVAM.

Helus

Dana 660 budem rada,pridi,budes milo prekvapena,mam pre teba nieco nachystane.Baby nedalo mi to musela som sem nakuknut,ale uz letim obedovat a o 14 mam nastup v praci.

dana660xz

ahoj helus, skoda ze musis ist do prace. no myslim si, ze ty si taka uzasna, ze si to zajtra v zahradke a potom na partizanskej luke vynahradis! ty urco neplytvas svojim casom. to sa mi na tebe velmi paci. dnes ma moj priatel narodeniny, neviem sa dockat kedy zamknem kancelariu a idem do kuchyne vyvarat. ja som mala byt kucharka. velmi ma to bavi. a planujem pre neho urobit tieto veci:
varecha.pravda.sk
varecha.pravda.sk
nebudem sice jest ani jedno ani druhe, ale ta priprava, normalne sa tesim ako zaspinim celu kuchynu :D :D :D a sebe urobim tu mozzarelku, mozno najdem v obchode aj taku mini zapekacku a kupim si ju. no uvidime. jej helus a dnes mozno pojdem do auparku, tak ak pojdem, tak urcite pridem nakuknut a predstavit sa :)

Helus

Dana660 tu mozerelu pecenu si spravim zajtra asi na obed,ked sa vratime zo zahrady.Bude to okolo 13 tej,ale zo sebou si samozrejme ze zoberiem jest.Inac ta mozarela sa moze podla mna spravit,aj v janskej mise a zapieci bez tej zemle v trube,aj to niekedy vyskusam.Mam doma taku malu na zapekanie.Baby mne sa nechce ist po obede vobec do prace,krasneč vonku a isla by som na turu.Ale uz som slubila vnucke,ze v nedelu pojdeme na PARTIZANSKU LUKU .na vylet.Dufam,ze pocasie bude priat.Inac sa nechcem chvalit,ale oblecenie teplaky a tricko co mam u dcery na mne visia,nebyvam tu uz 9 mesiacov.A len to tu mam na prezlecenie,bola tu navsteva,a povedali,ze uz by stacilo chudnutia,je zo mna polovicka.Inac dnes som sa vazila,a priatel lezal v posteli,a po odlozeni vahy sa pytal,ci som spokojna.ja som odpovedala,ano,a on nato,aj ja.Takze teraz len sa zdravo stravovat,a nejest blbosti,aby to neslo zase hore.Baby prajem vam pekny vikend,ja uz sem nepojdem,len vecer po robote.

dana660xz

ahojcek baby moje, sloniatenko, ja tiez nejedam delenu stravu na obed, hoci sa snazim, denes naprikald mam, ale sacharidy :) no a ta otapenost- ja ked idemna obed do restiky, pazravica-pazrava zjem skoro vsetko a potom som otapena este dve hodiny :D :D :D a inak ma tak napadlo, jedla si uz pecenu mozzarelku? ti poviem- nebicko v papulke s pečenou rajcinou. mnam. co myslis, dalo by sa to opekat? a inak spekacka ta jedna nezabije, a jaj a ja si rada opekam aj cibulu, ale to len vo vhodnej konstelacii ludi kolo mna :D ale viem si predsatvit ako "dietnu" opekacku,ze opiect chlebik, na to si dat roztopit syr a ked chces aj sunku, mala by si to ako taky toast vlastne. no teda, teraz mam chut na pecenu mozzarelku s rajcinou. no asi to budem mat na veceru a jasne, ze celu. inak doma to robim tak, ze zemlu prekrojim, vydlabem vnutro a naplnim ju nakrajanou mozzarelou a mini rajcinami, alebo normalnou rajcinou a dam to upiect. a na vrch dam tymian ,alebo nejaku zelenu bylinku.
annika a ty co budes dneska papat? si dobra ako ti to ide dole. cvicenie robi zazraky.