ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
baby super tento tyzden z cvičenia nič...som riadne chorá...keď sa trošku pohýbem už kašlem ... no drepy a brušáky asi budem robiť ak mi hlava nestrelí :(
sloniatenko jááááj pod nimi, no tak tam sa chudnut moze :)
lolka vysmazat? si si ista? nechces radsej zapekany? :) to by bolo lepsie.
weronika vitaj u nas :) preco su ranajky dolezite? to neviem ale ja bez nich z domu nejdem ...
baby, pekne ste od januara zhodili cm :-o :-o :-o az ked to tak teraz pisete, si to uvedomujem... my sme ale fakt dobre!!!!
sloniatenko, ty si tiez zhodila samy tuk, ovela viac ti ubudlo cm ako kg, to je super
danka nie cez prsia ale pod nimi :) ani ja na nich nechcem ubrat :) tusim sme podobne :)
ahoj weronika!ranajky su moooc dolezite daju ti energiu do dna,ked nebudes ranajkovat tak ani chudnut teda chudnut zdravo.musis si jedlo rozlozit tak do 5-6jedal denne.co jedavas?a tvojvrk vyska vaha?
dana660xz
no ano chcem vysmazit.
sloniatenko jasne, ze hej, ty si taky isty typ jak ja, ze chudnes zhora-dole :) najviac pas, potom boky a nohy az na koniec:) ja neviem ako to presne uz bolo, ale viem, ze v pase som dala dole tiez nejakych 7 cm, v bokoch nejakych 5 a na nohe len dva jak ty a toi chudnem o mesiac dlhsie. a kil som dala dole furt len tie 4. ja si prsia nemeriam, lebo by som mala depku, tam potrebujem skorej nabrat nez ubrat :)))) supeeeeeeeeer! len tak dalej
Pekný deň vám prajem :o)
rozhodla som sa k vám pripojiť.
:o)
Chcela by som sa spýtať prečo sú dôležité raňajky?...Malo čo raňajkujem skoro vôbec.
Sú veľmi potrebné?
Chodím aj do školy a mám aj veľa desiaty a ták. či to nestačí? ďakujem pekne.
helus osm zvedava, ze co zasa skusas :)
jeej 2x sa mi to poslalo :)
danka myslis ze je to dobre?dakujem.
Ahojte babulky vitam ti novu chudnucu,dana660 neprehanaj zase,ja som sice ukecana,ale da sa to,dcera sa za mna hambi,ked niekde sme spolu,co uz,ina nebudem.Baby ja som mala dnes cviklovy salat a karfiolovu polievku+ ryzoto,a vecera bude cina+ salat zeleninovy.drzte sa ovocie som dnes nemala idem novym stylom,vecer napisem viacej,som pokusny kralik.Marijam sme na tom rovnako,svokra ma s postele len ocumuje,a sleduje co robim,som z toho aj ja nervozna,aeste ked idem jest,zahlasi,aby som ju prebalila,tak idem vyskocit z koze,ale t varim sa super,ani n nepoviem.Pekny slnecny den vam prajem.