ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dana- my sme tam boli iba v sobotu, ráno o 10:00 sme leteli a o 17.00 sme šli nazad...je tam o hodinu skôr posunutý čas tak sme stihli aj ísť do jedným známych...pôvodne sa tam mal priateľ stretnúť s nejakym chlapom ohľadom obchodu ale už 4 dni dopredu sme vedeli že to nevyjde a letenky sa už nedali stornovať tak sme museli ísť...bolo super no bola som riadne unavená...
annika no jogurty nejsu vhodne nizkotucne ze vraj len nazov je nizkotucny s maju koopu blbosti v sebe proste tam napisu 0,1%tuku a potom sa docitas ako je vlastne sladeny a tucny....no ale celkovo sa odporucaju jogurty tusim do 3alebo okolo 3% cize si super kupila :) kde kupujes tu borynu?neviem ci som ju uz mala.ako chuti?
ja som si dnes nakupila syr Boryna 20% a Kleopatra light a 5 bielych 3,1% jogurtov, som neodolala :D na veceru este neviem, co budem mat, lebo tu Kleopatru s uhorkou som mala uz na olovrant
baby, su 3,1% biele jogurty ok? kdesi som citala, ze su lepsie ako nizkotucne, len uz neviem, preco... ale neuskodia mi, nie? :)
a ozaaaaj - z Lidla som mala biely jogurt Pilos, asi taky tucnejsi, a urobila som to, ze som si na kocky nakrajala jablko a poliala to tymto jogurtom. baby - hotova ovocna torta!!! odporucam!!!
aha no ja som nevedela co to je ale tabletky uz nikdy nie raz som mala a stacilo lebo ak chce clovek schudnut ziadne tabletky mu nepomozu.
moj jedalnicek za dnes=ranajky chlieb syr 2platky 30%eidam 3ks redkovka trochu masla potom o cca 3h hruska a mandarinka potom o cca 2h obed a to zemiaky nesolene opecene nasucho k tomu plesnivec 80gramov+salatova uhorka a rajcinka,teraz po asi 3h pohar acidka a dam si kusok kalerabu a asi biely jogurt a vecera mozzarela light+rajcina no moc mi zachutila :) a u vas?
sloniatenko a oni to ani nie su tabletky v pravom slova zmysle. accai je nejake ovocie a neviem, teda ze po ovoci sa chudne, najma ked je v tabletkach, jedine ze by sa v zaludku ta tabletka napucala a naplnila zaludok na tri hodiny. to by potom clovek nieco schudol, ale urcite nie tuky a len by si metabolizmus spomalil. ale v lete som chodila rano do auparku, tam mi urobili ten acaikovy koktejl- baby to ti vam je dobrotka a na rano ako taky zivotabudic! mnam, tesim sa na leto, ked si budem robit rano taketo smoothie a koktejliky :)
krymsy nie my tu tabletky nebereme ale chudneme zdravo
nech sa paci pre toto su ranajky dolezite :
koral.ikas.sk
a krymsy to nie su tabletky na chudnutie iba obycajne ovocie v tabletkach. teda vytazky z tohoto ovocia. mne accai chuti mrazene - ked sa z toho urobi koktejl, ale ze by sa z toho chudlo? podla mna len dalsi reklamny tah. ak by sa z toho chudlo tak su na svete vsetci chudi no nie?
ahojte baby..má niektorá z Vás skúsenosti s tabletkami na chudnutie Acai Berry???
kikki helouuu helou helou ako bolo v londyne? co si tam na co bolo? na vylete? moja sestra tam zije uz tusim ale 5 rokov, akurat dnes ju idem odviezt na letisko ide domov. potom pride az v lete tusim. ja tam chodim kazdy rok na nakupy :) a ked si chora necvic, ochories este viac, virus si rozneses cvicenim po celom tele a tvoje telo teraz potrebuje enegriu na boj so zlymi virusmi , tak mu ju neber na brusaky :)
annika hej?tak dakujem :) danka tam sa musi je tam sadlo :) baby s ktorou castou svojho tela ste nakmenej a najviac spokojne?ja ani neviem s nicim asi :(