Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

co stale mate s tymi acai tabletkami?! dajte nam pokoj, my ziadne tabletky, koktejly ani nic nechceme! a uz vobec nie acai, co je totalna chemia ! keby ste su propagovali aspon nejake to mrazene acai, co je mnamky a ma vitaminy, ale nejake tabletky? nechajte na prosim v nasej teme an pokoji oki?
DAKUJEME

dana660xz

mirijam ahoj, no ja keby som stratila menzes, hmmmm akoze nestazovala by som sa, keby tam neboli zdravotne rizika :)))) neboj vsetko pride ako ma! a co budes dnes jest?

marijam

Joooj Danka to je mi ľúto to s tým priateľom...skús sa premôcť a porozprávať sa s ním :-) prekonaj sa tak ako sa snažím ja :-) Bude dobre neboj nič...Ja som zjedla na raňajky jedno mega jablko...a normálne mi začína byť ťažko z neho či čo..cítim ako mi krúti v bruchu..Bože zajtra má prísť menzes dúfam, že sa normálne dostavý..akože som nafúknutá..váha mi ukazuje tak tie 2 kilá naviac a aj prsia ma bolia. Takže uvidíme...Toto čo som mala posledné dva dni si neviem vysvetliť..možno nejaká predzvesť menzesu..Ako som schudla dosť som sa obávala straty menzesu..lebo je to šok pre telo toľko zhodiť..teraz ma napadá len tá myšlienka.

dana660xz

ahojcek dievcatka moje :)
lolka aj ja chcem byt ako helus a mirijam a vlastne aj ako annnika, kikki, sloniatenko.... ako vsetky :))) ja mam momentalne nepriaznive obdobie, co sa tyka sukromia, takze to asi po veceroch zajedam. neviem ci nehladam len vyhovorku :( mame s partnerom nejake problemy, snazim sa mu vyhybat, chodim po praci cvicit, behat proste utekam od problemov, ale ked uz som doma pri nom, neviem ako je to mozne, zacnem jest :( musim s tym skoncit, lebo nase problemy sa "zjest" nedaju. ach no vcera som jedla este pekne,kym som nedosla domov, zjedla som tri wasa chlebiky s maslom a uz som obuvala tenisky a isla som behat aj s kamoskou, potom som isla rovno k nasim, kde som si dala 2 kolace a zas ten sprosty chlieb s maslom a pol rohliku so syrom. :(((( vdaka panu bohu, ze som isla este sestru odviezt na letisko a dosla som domov o nejakej deviatej. to som uz len navarila na dnes.
mirijam, mam radost, ze sa snazis o premenu na pozitivnost, budem sa tak snazit aj ja :)
helus joj tesim sa, ked dnes napises co za pokusneho kralika si :))))
kikki prosim ta ta vecera bola podla mna v pohodke, nic strasne tam nebolo, no kusok cestovin ta predsa nezabije, nie?
ansy mne to pride ako nejaky trapny herbalife citujem zo stranky : Ponúkame:

Programy zdravej výživy a regulácie váhy
Produkty založené na prírodnej báze
Výber redukčného programu podľa Vašich potrieb
Osobného poradcu, ktorý Vám pomôže dosiahnuť optimálnu váhu a potom si ju udržať
Zákaznícky servis urcite herbalife a zadarmo to nebude, to ti garantujem, ze 300-400 eur mesacne :(((
weronika a hydinove parky na ranajky? asi hej, neviem, ja maso nejedavam,ale nevidim na tom nic zle.
baby pekny den prajem!

marijam

Lolka super, že chceš byť ako my..tak treba bojovať...ja som schudla ešte kúsok viac ako ty chceš..a mne to trvalo cca 2 roky ;-) takže držím palce a pevne verím, že to zvládneš bez hladovania :-)
Základ je POHYB potom ÚPRAVA STRAVY a nakoniec PEVNÉ NERVY!!!! ALE PRI TOĽKÝCH KG FAKT PEVNÉ!!! :-)

marijam

Krásne ránko bablky moje :-)
Včera som si tak popremýšľala :-) Viete čo??? Ja som sa veľmi zmenila výzorovo schudla som predsa 25 kíl-pozitívum, bola som bez práce-teraz ju mám-pozitívum, v priebehu môjho chudnutia som spoznala úžasneho muža môjho priateľa-ďalšie pozitívum...A ja bývam nezvózna s mojej babky?? Tak som si povedala dosť!! Nebudem taká :-) Ona teraz predsa potrebuje lásku a nie to aby som sa z nej nervačila..Takže ododnes budem všetko zlé nejak obracať na dobré :-)
Baby dnes sa cítim skvelo..moje včerajšie stravovanie:
Raňajky: nakrájané jablká celé doobedie.
Obed: Kuracia polievka, Varené zemiaky a k tomu zeleninový šalát.
Olovrant-večera: Kopec nakrájanej zeleniny+šalát. (Na tejto poobednej sa inak nedá stravovať. No s tým nič nenarobím :( )
Danka, Sloniatenko, Helus ďakujem vám za podporu..veeeeľmi si to cením :-)
Inak včera som bola za majstrom, že či aj my ako nové pracovníčky máme voľno povedal, že to asi nie...že vo štvrtok určite pôjdeme ráno. Ale to len budeme niečo pucovať (doslova sa zdrbkávať- ups :-P :-D ) No to je ešte celkom fajn :-)
Teraz si idem znova nakrájať jablká :-)