Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

jasne annika ja budem rada, lebo tam treba partacku, a nechcem aby som isla s trenerkou, vies jedna drzi tie lapacky a druha udiera kope a tak a potom sa to prestrieda. dam ti vediet, ked pojdem. zajtra nejdem :( partacka moja je taka akcna, ze ma uz zarezervovala na taebo a zabudla na tento box. tak ale nevadi taeo- box, to je jedno, nie? hlvane ze zo seba dusu vytrasiem :))))
mirijam bat sa nas nemusis :) to ja som taka husta len cez pismenka :D
a uz viem co budem mat zajtra na obed- mnaaaam bolonske spagety ale nie s masom, ale so sojou (tou drtou). a najlepsie na tom je, ze moja mama to tak vie uvarit, ze moj priatel nevie, ze to nie je maso :D :D a ja mu nehvorim, ze to je soja :) super, ze ta moja mama navari sem-tam aj pre mna, uz mi dochadzaju napady, vcera som varila sosovicovu, dneska mam fazulovu, uplne ziadne napady. ale niekedy si uvarim aj granatir, mam na neho chut, ale nechce sa mi nikdy supat zemiaky, hnilobnost najvacsia :D

Annika1987

dani, pridavam sa do tvojho komanda :D kitty niki down!! :D aj ja mam bojovu naladu, dnes taeboooooo :D
dnes som jedla na ranajky pseno s mliekom a pomletymi lanovymi semienkami a mletou skoricou, som zavisla skratka :D na desiatu som mala mega jablko a teraz ma caka obed, dnes nam nerobia nic moc zdrave, tak z toho, co varia, si vyberiem asi kuracie sote v zemiakovej placke, papluhy jedny neporiadne, taketo nam varia :D niekedy by som dobehla na ten box za tebou, co ty na to? :) skusim jednu stredu...

marijam

Áno danka piekla som ešte v nedeľu...úplne jednoduchý...nieje až taký nezdravý...pomer cesta k jablkám je jedna k jednej...takže to je celkom fajn :-) Zbožňujem také :-)

dana660xz

mirijam mnam! kolacik :) ja som si prave dala banan s jogurtom, tie banany su uz nejake nahnednute a 0,5l jogurt ma zaruku do zajtra, tak teda dnes to musim zjest. budem to mat asi aj na olovrant, viem, ze banan by sa nemal, ale idem po robote rovno na korcule a dam dufam tych 16km ako minule, idem aj s kamoskou, ta by mala vladat. tak to hadam spalim :)
a annika ja mam dneska bojovu naladu, chystam a asi psychicky zajtra na ten box :D takze kto chce propagovat tabletky? hmmm? nech pride sem, pobijeme sa :D :D :D a ty ako moja? co si dnes dobreho uz mala?

Annika1987

dani, im ide o reklamu, ich nezaujima, ako my chudneme. oni si myslia, ze vsetci ludia, ktori sa snazia schudnut, su sprosti a zufali. povznes sa nad to :))