Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

fuj, to taki extremisti na ocistu robia, neviem ci by som si vedela dat viac ako jeden glg teplej slanej vody :D

dana660xz

to je fajn, lebo ked som este fajcila, tak som si rano dala kavu a cigaretku a uz to bolo :) a teraz to akoze nejak nesledujem, ale bola by som rada, keby som sa takto pravidelne dostala na wc :D boez moj to je hruza des co tu preberam :DDDDDDDD
ale minule som kdesi citala, ze rano treba pit nejaku slanu teplu vodu a robit cviky akesi na rozhybanie criev, a takto vypit nejake dva litre toho a potom nakoniec ked uz z teba ide len cista voda, tak si mas dat 2x 2 deci normalnej vody a mas ju ale vyvratit. a ze ocista :D :D :D :D to by som mala ale krasne pokazeny vikend po takejto ociste :)))))

Annika1987

no ja idem niekedy na wc hned ako sa zobudim, ale ak nie a vypijem ten polliter fakt teplej vody, tak ma dokonca zvyknu chytit az take slabe krce a idem na wc zakratko, ale zase nie je to nic take, ze by si musela utekat na wc, neboj :D ja to bezne robim aj ked mam pred sebou napriklad cestu po dialnici autom

dana660xz

no ja ked mam tieto kamene, tak pijem vodu ako o zivot, mam pocit, ze ked sa to tam zriedi, tak je mi lepsie. a cokinu by som si dala kedykolvek , mnam , pekne musis odolavat! jsi dobra, u mna by tyzden nevydrzala :)

dana660xz

annika a ked vypijes pol litra tej teplej vody, tak potom ides na wc? sa pytam jak madar, jasom to neskusala, ale chcela by som, a keby to malo za ucinok, ze idem po tom hned na wc, tak by som to chcela vediet, nie ze ma to chyti v aute :D

Annika1987

danuska, ked ja mam pocit, ze mam v bruchu kamene, zjedla som male mnozstvo ale citim sa akoby som spratala velky rezen s majonezovym salatom :(
este som minuly tyzden dostala od kolegov velku studentsku pecat, teraz som zas dostala od kolegyne 100 gramovu Milku, no oni utocia na mna zo vsetkych straaaaaaan :DD

dana660xz

annika na ten box sa netreba objednavat. a poviem ti tak ku koncu tyzdna ze ci idem, lebo mame uzavierku a este k tomu aj stvrtrocnu, takze ku koncu tyzdna budem mudrejsia, ze ci stihnem ten box, dobre? joj budem velmi makat aby som to stihla! :)

Najčítanejšie články