Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Ahojte baby prave som sa vratila z plavania,a dana 660 si zvedava,co?Zacala som tento tyzden s ranajkami chlebovymi,namiesto ovocia,ale dnes som mnala kasu z ovsennych vlociek,polku som zjedla,a naplo ma nemohla som jest uz dalej.Inac od nedele nejem susenne slivky,ani orechy+ hrozienka.Ovocie som nahradila zeleninou,skusam,ci sa mi pohne vaha dole,alebo telo uz ma dost,a nepusti nic.olovrant som mala syt Lerdamer+ cherry rajcinky,a vecera bude sotte kuracie+ zelenina.Rozbieham vyskum na mojom tele,ale ked nic nepojde dole,aj tak dobre,aspon ze sa drzim,a niíc nejde hore.Som spokojna,jojo ma nenavstivil,ma zakaz vstupu,ku mne,nech ide k susedom.teraz pijem kavu+ zeleny cajik.

baculka

tieto dva dni neboli ukážkové, ja sa takto nechystám jesť stále, ale tým že som asi 4 dni po sebe jedla zle, chcela som si dať nejaký deň-dva také lahšie ... podla mna jem veľmi dobre, skús si pozrieť môj jedálniček napr. z min. týždňa . Ale dakujem :) som rada že as mi snažíš poradiť, a jané že to beriem v dobrom :)

Annika1987

baculka, si priklad toho, ako to nema byt, spamataj sa.. ak teda mas zaujem, lebo sa mi zda, ze nie a vkuse si robis zaryto svoje.. zial, chyby..

dana660xz

baculka len aby si ty pri takejto strave nemala taku istu veceru ako vcera... uplne zalostne malo jes, a potom jasne, ze ked mas moznost sa najest a chladnicka je predsa len tak blizko, tak si nedokazes povedat nie. telo je take, aj ked by si mohlo zobrat z tych tukov, mrcha jedna nezoberie. donuti ta jest tie chleby a podobne a to preto, lebo cely den mu nic nedas, tak si pyta. ono si pyta cely den, ale ty ho oblafnes mrkvou, len vecer uz nepyta ale krici daj daj daj! a ty das, das, das, a zas ma toho vela, tak co stym? snad nevyhodime, nie? sup tam do tukov s tym. baculka takto priberies, neschudnes, daj si poradit!

baculka

:) takže baby včera som papala ako obvike na raňajky banán,
desiata 2 jablká,
obed bol veľký biely jogurt s vlašskými orechami ( nič moc ale včera som prišla domov až o 3 a medzitým som nemala možnosť sa niekde normálne najesť )
no a potom už nepíšem lebo sa hambím za to , čo všetko som zjedla ( chleby s maslom, ovsen.vločky s banánom a medom ...a asi 15 cukríkov na cmúlanie ) ...takže včrajšok nič, moc
a dnes mám betakaroténový deň :)
Raňajky 2 mrkvy s medom a vlašs.orechami
desiata mrkva
Obed šalát :D : mrkva a ľad.šalát ...
teraz olovrant šalát : červená repa, kukurica, olivy
večera ešte uvidím ... :)
Zajtra budem zas jesť normálne :) Potrebovala som jeden takýto deň, lebo ten ma vráti späť do toho takého stavu že netreba vždy jesť to na čo mám práve chuť ( tým myslím napr, moja včerajšia párty večer :D som pojedla všetko na čo som mala chuť )
takže pekný zvyšok dňa prajem :)

Helus

ahojte babulky moje,a tys Dana660 vzchop sa a nezer,ked mas problemy,treba to riesit,s priatelom,lebo to nem dopadne dobre.Sadni si s nim,a porozpravat sa treba,a nie utekat,mam s tym skusenosti,aj ja.Komunikacia je prvorada,potom mozes ist behat.Ved mame len 1 zivot,a nie je moc dlhy,tak sup sup.Idem teraz po praci plavat,a vecer vam napisem,ako strava.Zajtra sa vazim,som zvedava.ale isto nic neslo dole,ja s tym zatocim.Prajem vam pekny den a usmievat sa na svet,a hlavne dodrziavat pitny rezim,nazdravie mam tu pohar vody.

dana660xz

weronika ja som sa preto pytala, lebo som chcela vediet, ze kde sa takto hovori, mne to znie hrozne exoticky take slovne spojenia ako: párku (u nas sa povie parok, nie parka) zimna voda , kus zasportovat. mne to znie moooooc exoticky a zda sa mi, ze kikki obcas takto pise, ale ona je z oravy a kolega z prievidze hovori za párka, tak som myslela, ze je to nejake lokalne pouzivanie, ale asi nie. :)
annika no jasne, vypijeme tri litre a budeme si merat ze len liter vycikat, ostatok nepustime, nech nam aj mocovy mechur praskne :) umrela som z tejto rady :D :D :D a este k tomu dalsie take posjenie exoticke DVA kila :))) lepsie nez vtipy.sk nie? by ma zaujimala rada na chudnutie od tohto odbornika

Annika1987

ha ha ha :DD baby, musim vam sem skopirovat prispevok z jedneho sportoveho fora, je to navod, ak by ste chceli pribrat...

hojte. Mám 15 rokov, 59.8kg a chcem pribrať lebo BMI je nízke (podváha) a mám tak tenké ruky že to je hrozné...

k veci, na fórach písali citujem:

"pozri,ked vypijes tri litre cistej vody na den,liter vymocis,tak dva kila si vlastne pribral.....za 10 dni to mame 20 kilo....a to nehovorim o jedle....napriklad sladkosti sa premienaju na tuk a ten potom zostava prilepeny na bruchu a nie a nie sa tych škvariek potom zbaviť :)"

...Je to pravda že za 10 dní by som pribral 10 kilo len z vody ?????

Najčítanejšie články