ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Annika aj ja som nulka :-D No čo by sme to mali jesť?? :-D
Baby ja už som povyjedala vianočné oplátky čo nám ostali z vianoc :-D Dala som si len dve ale dobré boli a pár takých škoricových chrumiek či čo to je..Obed bude polievka šošovicovo-hrachovo-fazuľovo-krúpková základ tam bol slaninový no a čo :-D Ale taká hustá, že bude v nej lyžica stáť :-D
No a na večeru si robím šalát z uhorky, paradajok, syra a do toho si dám uvarené vajíčka...olovrant nestíham..vlastne máme večeru o piatej takže to ej jedno z druhým...
A zajtra idem ráno na tú inventúru tak pozriem čo budú zajtra variť a podľa toho si zoberiem papať na zajtra :-)
ja zasa chleba k tomu potrebujem :) ja mam na chladnicke nalepene dva papiere, na jednom su zasady delenej stravy a na druhom zasa tieto krvne skupiny a vcera som si to tak citala aj jedno aj druhe a dosla som na to, ze to ma nejaku logiku a ked naozaj svoje telo pocuvas, tak ti to aj samo povie, ze to takto chce. len my ludia sme lenivi, prednejsia je nam pohodlnost pred zdravim, takze ked nam telo povie chcem masko, my si doprajeme rezen :( a tak mudre hlavy nam to musia napisat a potom my sa musime takto ucit na vlastnych chybach. no ale hadam sa to raz zmeni,hoci zatial svet ovladaju peniaze a biznis je biznis.
dani, ano, ja som nulka :)) ja k tej zelenine potrebujem to masisko :D a dakujem za pochvalu :)
ahojcek annika, inak ocenujem tvoju vynaliezavoast, ako zamenit milku za jogurt, ty mas ale pevnu volu teda... a ja som Acko ako helus, ze netreba na maso, ale zeleninu :D taky opak teba, ty si nulka, ze?
dani, super, tesim sa z toho vcerajska!! :)) a ty si aka krvna skupina? som zvedava na ten tvoj cholesterol, co tento zivotny styl s tym spravil :)
ahojcek dievcatka moje, musim sa vam konecne pochvalit aj ja,konecne som nic nepokazila. bola som na tej hradzi, cestou spat vsak tak fukalo, ze kd som prestala korculovat, tak ma normalne odfuklo :) to uz co je ked ma odfukne :D a kamaratka chudatko nevladala, ma aj hroozne korcule, tak som ju tlacila . no a potom som vobec doma nezrala ako vzdy. dala som si prazenicu z dvoch vajec s paprikou a k tomu polku krajca fit chleba, co je fajn, lebo ja k tomuto potrebujem chlieb a potom uz nic. takze vcera islo vsetko podla planu a vobec som nemala chut ani na ten cokoladovy pernik, co mi mama nabalila :)
helus ja musim mat na ranajky ovesnu kasu alebo chlebk, ja na ovocnych ranajakch dlho nevydrim, ked si dam chlebik, tak uplne s prehladom sa najem az o 3 alebo 3,5 hodinky. no dnes to mam v plane takto jest:
ranajkay: slnecnicovy chlebik s odtucnenym tvarohom a lanovymi semienkami
desiata: 2 mandarinky
obed: polievka co chladnicka dala : zemiacky, sampiony a zahustena je len mliekom.
olovrant: wasa chlebik s tym tvarohom a semiackami.
vecera: asi ten tvaroh zasa, so zeleninou. mama mi dal pol kila odtucneneho tvarohu, ktory milujem , takze este zajtra budem na nom asi frcata bude po nom :)
a vlastne dnes idem na cholesterol, v robote nam meraju, minuly rok som ho mala 6,5 (!!!) tak dam vediet, co mi dneska namerali.
baby krasny a uspesny den vam prajem!!!!!
marijam, ja mavam ovocne ranajky a aj desiatu cez vikendy - a mozno prave preto vzdy cez vikendy mam potom pokazeny jedalnicek poobede :)) mne to nestaci, potrebujem na ranajky riadne jedlo :) ale tebe to mozno bude vyhovovat, asi zas tie krvne skupiny... :)
babulky, vcera som po cviceni mala akysi hlad a chut na sladke (asi som cvicila prilis intenzivne a spalovala som cukry a nie tuky - potom prichadza ten hlad po cviceni). a mala som doma tu 100 gramovu Milku a nedala som si :) ani kusok. namiesto toho som urobila jednu fajn "sladkost", ktora ani nie je sladkost ale uplne mi pomohla. biely jogurt a donho som nasypala mletu skoricu (ciste korenie bez cukru). tak som spokojna, ako som zvladla situaciu :)). chcem dat dole este 2 cm a ciel je tak blizko, nemozem si to kazit :D
Na raňajky mám teraz jedno jablko a hrušku..Skúšam teraz pár dní ovocné raňajky čo to somnou urobí :-)