ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Práve som si dala z polievky :-) Mňamková je :-)
No veď určite to bude predovšetkým z toho :-) Danka super večera...ja si urobím šalát čo som tam nižšie písala..vlastne už som si urobila :-D Pirdala som do neho ešte aj olivový olej a sušené bylinky :-)
mirijam ze hned by som isla, ale bohuzial do 12stej sa asi nedopravim na oravu, a vie so dvanastej planujem obed :) a ten cholesterol je zavisly aj od stresu a myslim, si ze ty mas dost stresovy zivot, takze so stravou to nema zrejme nic spolocne u teba.
planujems i dat ne veceru 150g toho tvarohu, k tomu rajcinu a papriku a lanove a slnecnicove semiacka. je to dobre? bude to stacit? co myslite? kaloricke tabulky mi hovoria ze ano, ale dobre hovoria?
Ahoj Dankaaa :-) Príď na polievočku pozývam Ťa na obedík :-) Super gratulujem Ti k dobrým výsledkom..ja som mala choleterol tiež okolo 6 asi pred troma mesiacmi...ktovie ako to je teraz :-) Nato, že som chudá ho mám vysoký sa každý len čuduje..no ja neviem :-D
ahoj mirijam, mnam taku polievocku by som si veruze dala! to musi byt dobrota, a myslim, ze slaninovy zaklad tebe vobec neublizi. len si daj dobrotku.
ahoj kikki pekne si ale ochorela :( podla mna mozes si to dat aj dva krat, ved ty tu polievku tak milujes!a aj tak je to len zelenina a voda nie? nevidim dovod, preco nie.
no a mam za sebou ten cholesterol. tak mala som 6,5 cca pred rokom a viete kolko mam dnes? ze TRI. som skoro odpadla. aj tlak mam dobry, aj BMI a tuky, takze som zdrava a robim to tou stravou dobre :) no hned mam lepsi den!
Ahoj, ja idem momentalne dukanovu dietu - -odkaz odstránený- - som z BA. Ak mas zaujem, mozme chodit spolu cvicit pripadne si aspon pisat :)
a baby myslíte si že tú pórovú polievku si môžem dať na večeru o 17.00 a potom aj o 20.00?
joj tak ja už som na antibiotikách a k tomu dnes máme palacinky na obed :( ... určite neodolám...a na večer si uvarím pórovú polievku mňam
Teraz chlípem zelený čajík :-)