ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
super babule uz mate po obede. ja sa snazim obedovat tak okolo jednej, ale ked mam na desiatu len ovocie, tak uz po 2 hodinach "musim" :) lebo ked ja obedujem skoro tak potom som skoro hladna a mne nestaci iba zobkat ako zobkate vy :) ja musim mat postupnost velke jedno-male jedlo , neviem mate dve male jedla za sebou, to by som zrala ako take prasa :D joj dufam, ze polievocka bude dobra, robila ju mamina. ale urcite bude dobra, lebo je kucharka a nesoli moc. zvykla si kvoli vnucke. jej vnucke-mojej neteri. pred tym solila moc, teraz nie, hoci mala ma 5 rokov mama si tiez navykla nesolit. to je fajn. inak moja mama ma 165 cm jej najvyssia vaha v zivote bola 61 kilo, v den porodu mojej sestry, ktora prosim pekne vazila 4kila. ani ja ani sestra nemame postavu po nej, a povazujeme to za vrcholnu nespravodlivost :) ona si o osmej vecer natre chleby s mastou a papa. a nepriberie. ach jo, ma dobry metabolizmus. zavidime, ze?
Ja som si dala o 11 jeden tanier tej polievky a teraz o pol 1 si dám ďalší...Pridala som do polievky ešte aj 2 párky :-) Výýýbornááá :-P
naspat z obeda :) musim sa pochvalit, zjedla som vsetko :) cely tanier salatu aj s tym masom :)
dani, uz sa ti to bliiiiizi :D
mnam tu sa o jedle vo velkom hovori do slaka a ja mam obed az o 45 min joj jak sa tesim na tu polievku :D
Kiki no niekedy skúsim..napíš recept ako ju robíš :-)
marijam- ale ja tú pórovú zbožňujem :) dnes sa mi posunul trošku čas s jedením večeru mám skôr akoobvykle o 17.00...alebo o tej 20.00 si dám 3 kolieska morčacej šunky možno mi to hlad zaženie...skús si spraviť tú polievku ja ju zas budem jesť tri dni :D
kiki aj ja som robila dnes polievku zahusťovanú..a do základu som dala múku...joj veď zas Ti tá troška neuškodí ;-)
daba- no je trošku zahustená smotanou a múlkou ale tú múku si tam nedám...a peikla som tie palacinky ale vôbec na ne nemám chuť asi preto lebo som dnes mala výbornú sladkú hrušku alebo kôli tabletkám
lolka dobra vecera! takto to uz vyzera ze sa najes