Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

kiki, pseno s mliekom a lanove semienka a skoricu jem preto, lebo mi to chuti. daj si do googla, najde ti kopu informacii, ze je to aj zdrave. ja uz si to ani nepamatam :D

Helus

marijam mas pravdu,moje telo vie co chce,a ja sa podla toho riadim,ale aj skusam nove moznosti,ktore stoja za H....Ostanem ja verna mojim zvykom,a nebudem sa tyrat,chujovinami.pekne si dam jablcko,chyba mi jak sol.Aj poobede si davam ovocie,aj ked by sa nemalo,ale mozog si ho pyta.A dana660 moje telo si pyta tiez kavu,a ja mu ho hned dam,milujem kavu.keby som si mala zobrat na pusty ostrov 2 veci,tak kava + notebuk vyhrava.Inac prestanem kupovat mliecne veci na cas,doma uz skoro nic nemam,a priatel syry a jogurty nejedava.Idem sa drzat podla krvnych skupin,a podla delennej stravy.To bude pre moje telo to najlepsie riesenie,a nie vymyslanie.Citim sa dobre,a to je hlavne,syry nechcem vidiet hodne dlho.Este teraz mam chut v ustach.

kiki5599

marijam- no opražím na masle cibuľku potom pridám nakolieska nakrájaný pór cvhíľku popražím a zalejem potom horúcou vodou pridám na kolieska nakrájanú mrkvu ale málo niekedy ani nedávam a nechám variť alebo dusiť potom ešte trošku pridám vody a keď je už zelenina mäkká zmixujem to ponorným mixérom ale nemusí sa no a potom zahustím a dochutím :)

a čo sú to vlastne tie ľanové semiačka alebo to pšeno či čo to tu spomínate pomáha to pri chudnutí či prečo to jete?

dana660xz

moze byt, asi si aj ja kupim to pseno, alebo aj mletu skoricu. momentalne mam doma len nemletu a tu "palicku" by som asi neskusala :D :D :D ale do varenia bude dobra.

dana660xz

ahoj helus, drz sa v tom testovani, ty si ale hrozne akca osoba, stale nieco skusas, vymyslas, paci sa mi to :)
mirijam ty so svojou musou vahou si mozes dat pred robotou aj 4 tie polievky, ved manualne makas,spalis aj to co nechces v robote
annika no to je to co som pisala, ze keby sme pocuvali svoje telo, nemuseli by nam mudere hlavy pisat o tom, ako je zelenina zdrava, o stravovani a tak. takze uz aj pocujes co to tvoje telo chce. ja to svoje pocujem len ked zobroni kavu :) ale ved aj ja si ho naucim ved nech sa vyjadri, no nie? ;)))

Annika1987

a kedze cez vikend nejedavam na ranajky pseno s mliekom a skoricou, mozno prave preto cez vikendy mavam tu chut na sladke obcas... zeby v tomto bolo tajomstvo, preco nemavam chut na sladke? :D ja, inokedy taka zavislacka? tak vyskusajte, mozno to tak funguje... :)

Annika1987

v inej teme mi napisala maruska123 k tej mojej vcerajsej chuti na sladke, ktoru som vyriesila bielym jogurtom a mletou skoricou, toto:

Používateľ
maruska_123
dátum a čas príspevku
Dnes 12:07
IP adresa
191.167

annnika inak to je asi preto, lebo skorica zabranuje prudkemu zvyseniu hladiny cukru v krvi

a prave preto je vhodna velmi pre diabetikou..kvoli tomuto ucinku...cize nieco na tom bude, co si napisala :)

babulky, to je uplne super, ako nam telo dokaze samo povedat, co mame jest :D nie? :)

marijam

Helus Ty vieš ako Ti to najviac vyhovuje tak podľa toho sa stravuj ;-) No ja som si dala druhý tanier polievky a teraz žujem oplátky :-/ shit..ale to beriem ako nejaký polystyrén...či čo poviete??

Helus

Ahojte dievcata moje,citam ze sa vam dari.ja som mala na olovrant Pierko a nemala som chut na zeleninku,poviem vam par krat som si odkusla mala som to na take spaliky nakrajane,a zhnusil sa mi cely syr,ostalo mi horko v ustach,brr.este teraz to citim.Teraz pijem kavu6 zazvorovy caj,a obed bude rybka+ zeleninkovy salat.Normalne v poslednopm case,zacinam mat z jedla nechut.Ale prejdem ja znova na moj sposob stravy,podla krvnych skupin,tie mi robili dobre.Ovocie mi chyba,a ja ho chcem nahradit syrom+ zeleninou,a potom mam horko v ustach.Poobede si idem spravit strukovinovu polievku s krupami,a rodinke segedin na 2 dni.Inac tvaroh som zboznovala volakedy,a teraz ho nemozem ani citit.Byvalo mi po nom blbo tazko.

Najčítanejšie články