ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahoj tinus. a tych 40km das za aku dlhu dobu? lebo ja si to ani neveim predsatavit, ze kolko by to trvalo. a blahozelam k uspechom! sikula!
kikki no ja to mam tiez na houby, mam dostat v pondelok- utorok a v sobotu mam vazenie a meranie, to zas budem nahnevana, jaj uz sa vidim :)))) ale pekne, dva mesiace super.
inak hlasim annika ze je 12 hodin takmer a stale sa citim akoby som rano ani necvicila. :)
Ahojte, ja som zacala s cvicenim zaciatkom januara, kazdy den 40 km na stacionarnom bicykli, ziadna uprava stravy a ide to dole samo....52kg/165 cm. Tak uvidime co s tym dalej
dana- v utorok to budú dva mesiace a práveže som tak zas moc neschudla si myslím, lenže ja kým vyzdraviem a v nedeľu mám dostať krámy :) tak super no
kikki po chorobe sa mi odvaz, nech viem,kolko kilo si dala dole, ty uz musis byt uplna kocka, ked tolkotomakas kazdy den. a ako dlho to uz robis? aj 2-3 mesiace, ci viac?
dana- práveže ja nemám žiadnu svalovicu tiež sa čudujem, ja som prvý mesiac a pol robila len po 50 ale ako som začala chodiť na rýchlu chôdzu tak vždy pred ňou po 50 a po nej tiež :) ale na bruchu sa mi už niečo risuje :)
no na veceru si dam eggcheese s rajcinou a paprikou a nedam si na olovrant aj banan a bude mi to vychadzat aj v tabulkach.
annika zatial podavam spravu, ze sa citim tak isto, ako keby som doma spale, len po schodoch ked idem tak citim, ze som nieco robila.
kikki teda velmi si sa zmenila k dobremu, co sa toho cvicenia tyka. ja som si dala vcera 2x 25 brusaky+ drepy, dnes chcem dat 3x 20 :) ved netreba to hned prehanat. ja mam velmi rychlo svalovicu z drepov. v novembri som bola u sestry na nakupoch a taku som chytila depku z toho, ze som tlsta a neviem si nic na seba kupit, ze som rano vstala a dala 50 drepov a brusakov a aj vecer a na dalsi den som nevedela chodit, ked som videla schody, mala som chut sa rozplakat :D takze ja radsej opatrne budem pridavat.
dana- áno po sto ale nie naraz, 25 drepov, 25 cvik na nohy, 25 brušákov, a opakujem aj včera som si zacvičila kašlem na chorobu a dnes idem na rýchlu chôdzu lebo ja to už nevydržím len tak sedieť doma
dani, tak podavaj spravy pocas dna, ako to na teba ucinkuje to ranne cvicenie :)) ci vsetko ok :))
ahojte babulky :) tak ja som vcera dala mimo planu len spaegetky so sojou, ale nie vela, neodolala som a nevadi mi to. dnes rano som bola cvicit- 25 min bez. pas, 10 min orbitrek 10 min stepper.nozicky citm, vcera som si dala este vecer 50 brusakov a 50 drepov. kikki ty si kolo davas? 100 a 100?
dnes R: chlebik, tvaroh, skorica.
D: 2ks mandarinka, 1ks banan
O: cicerova polievka, spagety so sojou
Ol: tavoh s lanovymi a slnecnicovymi semiackami + wasa chlebik.
V: ? este neviem. dufam, ze nejaka bielkovina. alebo mozno ta cicerovo-zeleninova polievka.
sloniatenko ahoj moja zavislacka kofolova :) drz sa a zlepsuj sa! :)