ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dobre ranko kocky tak ja predvecerom tanajky desiata ibed super a potom kofola vecera super a potom asi o 22h asi 6ks bonbonov a asi hrst chipsov!a vcera ranajky desiata obed super a potom olovrant sladkost a potom vecera vysmazany karfiol bez zemiakov s uhorkou zavaranov ale dost som ho pozrala+kofola asi liter a dnes ranajky fajn ale dopila som trochu kofce zo vcera asi ani nie pol litra ale to mi nevadi :) som nafucana z toho karfiolu+ cakam svoje dni...takze chute asi pracuju :)
helus aj ja som A, a tiež mávam horko v ústach momentálne aj teraz :)
evik1 dakujem :) neviem koľko to asi je (g tých vločiek ), ale také 2 hrste .
EVIK VITAJ V KLUBE ACKAROV,NEMAME TO BOH VIE JAKE,JA CO ZJEM MAM STRASNE HORKO V USTACH NEVIEWM CIM TO BUDE,CELE ZLE.
Baculka,pekne stravovanie a možeš dať gramáž napr.tých vločiek
čaute babky,ano lan je super,ale vraj ho treba rozomlieť,aby sa to všetko dobré uvolnilo,je to olejnatá,naozaj s tvarohom som niekde čítala idealna dvojica.pšeno-od slova pšenica-obilnina-jáhly.proste škrob.Ja som tiež A,ale nie všetko mi sedí,čo píšu,nemôžem mnoho druhov zeleniny pre trávenie,preto si nenechám vziať napr.ešte aj paradajky,lebo to ho čo nemožem,je spúúúúústa.Ani jogurty nedám.
Ahojte baby :)
Dnes :
6,00 psyllium+0,5 l zel. čaju
6.30 ovs.vločky +banán+ vlašs.orechy, +kokos +lyžička medu
9:30 biely jogurt + 3 nakrájané kúsky sušeného ananás
13.30 asi 300g cestovín s praženicou z 2 vajec + šalát : kukurica,zel. olivy a cherry paradajky
16 : 30 gyros šalát : kur.mäso, čínska kapusta, kukurica, kápia zaliaté domácou majonézou(mlieko+olej + 2 uvarené vajíčka )
teraz idem tak na hodinku korčulovať :)
Baby na youtube som našla tký 6-dielny dokument od BBC, kt. sa volá "How to be slim" ("Ako byť štíhlym") a je to úplne super :) sú tam rôzne rady a vedecké dôkazy a také prkotinky, kt. pomáhajú v chudnutí alebo v zdravom stravovaní :)
Kto rozumie anglicky aspoň§ trošku , odporúčam :)
Inac ked si robievam ranajky od macingovej tam ide aj skorica do jablcok+ mrkvy,nieco na tom bude.Ja asi pojdem do obchodu kupit to pseno,navnadili ste ma normalne.
Dana660 teraz na veceru si idem urobit karfiol na vajicku,a budem mat aj na zajtra,a k tomi nejaky cviklovy salat.inac davno pradavno som nemala vianocku+ maslo+ dzem.Prave tu bolotec na navsteve,a doniesol marhulovy dzem,tak niekedy si dam na ranajky,ale namiesto vianocky,to bude chlebik.Inac dcera sa tak nezdravo stravuje,nakopala by som ju do zadku,teraz sedi s vnuckou v PIZZERKE,a jedia pizzu.A dost casto take gebuziny jedia,nie ze by poriadne navarila.ked sme byvali spolu tak mali navarene,a teraz rychle obcerstvenia.
ahoj helus. ja napriklad nekupujem tiez tie mliecne vyrobky lebo ich nechcem jest a neni to pre nase acko ani dobre, ale stale sa mi pritrafia do zivota, ako ten jogurt, alebo teraz ten tvroh. pis mi potom prosim, zeco papas, lebo ja sa tiez velmi snazim o kombinaciu tychto dvoch zasad: delena + krvne skupiny. dari sa mi tak na 90%. ale trosku sa bojim toho, ze ked vynecham aj mliecne veci, tak kde zoberiem bielkoviny? nebude to telu nejako chybat?
inak babule moje viete co? som sa dohodla zajtra s kolegynou do fitka. stratavame sa 6:30 (!!!) tak som zvedava, ci mi to bude vyhovovat, taketo ranne cvicenie.
joj a kikki lanove semiacka som si kupila normalne v tescu. ja to jem preto, lebo to pomaha aj na creva, cisti to a velmi mi to chuti v tvarohu, alebo len tak si dzobnem z toho ked to vidim. a ak mas zapchu tak aj na to to pomaha. pseno este neviem co je a ani neviem ako to vyzera, ale ked sa z toho robi kasa, tak si to predstavujem ako nejake ovesne vlocky a tak .